Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Evelynn - niedoceniona postać

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normal, aha rzeczywiście trudno miałeś...

W ogóle to eve jest teraz dobra i nie raz widziałem co może nią zdziałać taki ocelote na rankedzie.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

bez tej farmy byś za wiele nie zdziałał.

kogo miałeś na linii?

Co ma farma do buildu ?....

Full build miałem .

Na lane miałem chyba orianne.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Beka, sama nazwa tematu

Evelynn - niedoceniona postać

od kiedy ty grasz w lola, nic dobrego norma evką tak grać.

Po całym jej ostatnim odświeżeniu jest bardzo doceniania,jest strong na midzie, ciągły haras z Q do tego możesz z tego farmić.

Była niedoceniana, lecz po zmianie to się zmieniło.

Opublikowano

@UP

bardzo duzo ma farma do buildu :s

farma + kille = masz szybciej itemy = ovned... :]

Jak mialem w 11 minucie 14/1 ? -.- pomyśl.

Opublikowano

300:340 w normalach mówi samo za siebie. Jeżeli mając 100 winów więcej niż lostów normal jest bardzo prosto carrować gry z statami 30;10/30;5 to co dopiero na w/l -30:<

Nic ciekawego.

League of Legends

Opublikowano

Jak mialem w 11 minucie 14/1 ? -.- pomyśl.

no wlasnie pomysl :s " co ma farma do buildu - odpowiedzialem ci w tamtym poscie ... nie zawsze bedziesz mial 14/1 w 11 minucie o.O

Opublikowano

xxxxj.png

USELESS TEAM 4 EVER <3 <3 <3 <3 <3 <3

Sądząc teraz po tym , że masz 25/15/6 zabierałeś wszystkie fragi, twoi koledzy z drużyny mieli asysty, lecz ty ich wyzywałeś, ty nie feedowałeś, ty jesteś pro.

@topic

Po re worku postać doceniania, co ty pierdolisz, każde mistrzostwa jeden z głównych picków (lub banów).

Co do gry to gz, ale nie ma się czym zbytnio chwalić, to był normal

fb.com/myrodj

Opublikowano

Sądząc teraz po tym , że masz 25/15/6 zabierałeś wszystkie fragi, twoi koledzy z drużyny mieli asysty, lecz ty ich wyzywałeś, ty nie feedowałeś, ty jesteś pro.

@topic

Po re worku postać doceniania, co ty pierdolisz, każde mistrzostwa jeden z głównych picków (lub banów).

Co do gry to gz, ale nie ma się czym zbytnio chwalić, to był normal

H@H@H@ teraz to żeś DOpier *** olił

Ktoś tu piszę o wyzywaniu ? H@H@ o Ks'owaniu ? H@H@ dobre stary idź tam mamie podlej kwiatki bo od komputera Ci mózg siada.

Ja właśnie moim teamem kierowałem , mówiłem kogo focus , mówiłem nie flamować nie wyzywać wszystko skończyło sie bez wyzywania więc zamknij jape.

Wstawiłem tylko ss'a z mojej gry że nawet jak jest się nafeedowanym a pójdzie dobry focus z enemy teamu można przegrać grę ;]

Opublikowano

H@H@H@ teraz to żeś DOpier *** olił

Ktoś tu piszę o wyzywaniu ? H@H@ o Ks'owaniu ? H@H@ dobre stary idź tam mamie podlej kwiatki bo od komputera Ci mózg siada.

Ja właśnie moim teamem kierowałem , mówiłem kogo focus , mówiłem nie flamować nie wyzywać wszystko skończyło sie bez wyzywania więc zamknij jape.

Wstawiłem tylko ss'a z mojej gry że nawet jak jest się nafeedowanym a pójdzie dobry focus z enemy teamu można przegrać grę ;]

Było oddać pare fragów teamowi i by już taki wynik nie wyszedł .. ale no tak to przecież polaczkowe myślenie

H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Było oddać pare fragów teamowi i by już taki wynik nie wyszedł .. ale no tak to przecież polaczkowe myślenie

H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@HH@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H

Gdybys wiedział jak gra się evelynn to byś nie pier**olił.

Idziesz do enemy jungli czekasz na 1 osobe zabijasz ja na 1 combo i w taki sposob się feedujesz .

Nikomu nie ksowałem , nikomu nie brałem killi.

Opublikowano

Evelynn to taka postac, która wyłapuje się kille nie asysty, ale niestety sporo jest takich pizd, które się spinają o KS'a, chyba zapominają, że ta gra to nie jeden wielki deathmatch.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Evelynn to taka postac, która wyłapuje się kille nie asysty, ale niestety sporo jest takich pizd, które się spinają o KS'a, chyba zapominają, że ta gra to nie jeden wielki deathmatch.

Co racja to racja Look @UP komentarze , aż się płakać chce że takie " COŚ " gra w tą grę . Już wiem dlaczego przegrywam :D

Opublikowano

Jak dla mnie ladnie rozegrane mecze. Niekiedy jesli ktos gra normala poziom jest o wiele wiekszy niz gdy sie gra rankeda.

Jesli dana osoba dzieki temu ze zksuje jakies kile da rade wyccarowac gre to czemu ma nie brac wszystkiego dla siebie.

O ile pamietam ktoras druzyna majac w teamie karthusa starala sie nie dobijac przeciwnikow tak by kathus zdobywal multikille po to by

ten z ulta mogl zabrac wroga po 50 % + hp

u1lc.png
Opublikowano

eve jest najlepsza postacia na dominion bo ma niewidke + speed a na jesli ma ogranietego team partnera na top bot np:shen albo malph to razem niszcza . wystarczy potem zeby zostali nafeedowani albo mieli spora farme

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...