Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z botem

Vusion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie Czemu mój bot nie chciał polecieć NIGDZIE z bazy jak nie miał pełnego HP? Musiałem czekać aż sie repnie ( baardzo dlugo bo mam najslabszego robota ) zeby mogl bot dalej bocic.

To na skrzynki latałem w niewidce wiec nie rozumiem ;f

I jak ustawic zeby bot sam ammo kupował?

Opublikowano

bo miałeś pewnie ustawione repaj do pełna czy tam 90% HP a jak kupić to w bocie gdzieś tam pewnie jest najpierw byś musiał napisać jakiego masz bota :P

1362495952.png
Opublikowano

A działa wam normalnie Kbot ?

Ja sie zalogować niemoge w CN pisze mi Offline <_<

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to zawsze bot musi się wyklepać do 100%, a z cn często są problemy.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

nie musi do maksa w Pbdo masz możliwośc ustawienia np. MaxDurability = YYY; ale po co się repać do mniej niż maks? Więc albo nie dajesz w ogóle tej linijki albo MaxDurability = 100;

1362495952.png
Opublikowano

Podejrzewam, że on ma on ibota lub kbota :)

Mam pytanie Czemu mój bot nie chciał polecieć NIGDZIE z bazy jak nie miał pełnego HP? Musiałem czekać aż sie repnie ( baardzo dlugo bo mam najslabszego robota ) zeby mogl bot dalej bocic.

To na skrzynki latałem w niewidce wiec nie rozumiem ;f

I jak ustawic zeby bot sam ammo kupował?

Załóż dodatek co kupuje ammo, chyba, że masz pbdo-bota, to trzeba zrobić task.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Bot nie wyleci nie wyklepany szkoda Ci 5min na klepkę ?? Była sytuacja, że kbot wylatywał na 1k HP to posypały się bany za pushing, sam osobiście dostałem za ubicie chyba 20 graczy po 40-50 razy :(

sygnacu.jpg

Opublikowano

Jestem wkurzony ustawiłem bota na noc i wchodze o 7 rano przychodze nazbierał 9k urki i stoi w miejscu caly czas i nie drgnie nawet recznie nic nie idzie nim zrobić.Wlaczam go na 6h bo do szkoly to przychodze nazbierał 3k i sytuacja taka sama scięło się nie moge nic zrobic dlaczego tak sie dzieje?

i co to znaczy ze server licencji jest aktualizowany sprobuj ponownie pozniej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...