Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Zmieniacz bonów IMETIN

czapiik9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Imetinie nie będzie działał taki hack, ponieważ bony zmienia się u Beak-Go i nie można samemu zmieniać bonów ;) Więc hack nie zadziała :]

Opublikowano

No właśnie bo widziałem że koło beak-go stoją ludzie nawet całą noc i myślałem że są jakieś boty dlatego ja z konkretnym zapytaniem o ten serwer pytam ; p

Opublikowano

www.metin2mod.tk -> sf 2010 - > komenda /bs2

Tan zmieniacz bonów jest najlepszy ma kilka poziomów szybkości zmieniania i jest bardzo prosty w obsłudze.Też go polecam sam go testowałem

Opublikowano

Najpierw wkładasz item na pierwsze miejsce w plecaku włączasz bot wybierasz jakie ma mieć bony timer ustawiasz na 0.3 ja tak mam bo jak ustawie na 0.1/0.2 to mi przeskakują bony i klikasz Start.Jeżeli weszły ci takie bony jakie chciałeś pojawia się komunikat na środku ekranu.I to już wszystko

Opublikowano

Nie wiem włącz tego switchbota ustaw bony wejdz do beak go kliknij 1-5 bony i moze bd działać chyba ze bd musiał klikać.Może ktoś inny ci pomoże lepiej niż ja

Bywalec
Opublikowano

Któryś z tych botów działa? Dolączam się do prośby.

Działą tylko i wyłącznie swtchbot wbudowany w kamermod'zie:

http://metin2mod.tk/ml2010sf.html

Opublikowano

A ktoś może rozpracował to dlaczego się switchboot od kamera na imetinie zatrzymuje ?

Ileś tam zmianek i stop , trzeba ponownie włączać , idzie to jakoś obejsć ?

czaszka.gif

Largo – Asylum

Antaris.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...