Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Za 3150, 4800, 6300

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irelia ?

• Stun
  • dmg
  • rozpieldalator late
  • dociagnicie
  • true dmg
  • sustain
  • dobrz farmi
  • dmg z ulti na odleglosc

a tak na poważnie, nie podales nawet czy chcesz postac ad czy ap, wic nie wiem co mam ci doradzić

Opublikowano

kha zixa mam i gragasa tez mam. Moze sobie kupie Lee Sina lub Jayce. A czy polecacie Cassiopei'e?

Lee sin według mnie nadaję sie tylko do jungli , Cassopiea dobra na mida dobry haras z truciznami , szybki CD , Jayce nie powiem bo nie grałem na tyle żeby sie wypowiadać.

ja bym kupił na twoim miejscu LeBlanc najlepszy nuker w grze walisz szybko q potem ulti i ma takiego damage że szok.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Lee sin według mnie nadaję sie tylko do jungli , Cassopiea dobra na mida dobry haras z truciznami , szybki CD , Jayce nie powiem bo nie grałem na tyle żeby sie wypowiadać.

ja bym kupił na twoim miejscu LeBlanc najlepszy nuker w grze walisz szybko q potem ulti i ma takiego damage że szok.

To ty chyba nigdy nie grałeś Lee Sinem na topie.

Ostry rozpierdalator, q-q- e-e- w na swojego miniona i tak cały czas.

Spokojnie można sobie dwóch solować.

Grasz pod offtanka i niszczysz wszystko co się wokół ciebie rusza.

Ew. polecam również Yoricka albo Jayca.

Bardzo konkretni solo toperzy i bardzo wytrzymali, a do tego tons of damage.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Ok, lee sin tylko do jungli, lee można iść praktycznie wszędzie. W jungli miażdży gankami, na topie nikt go nie ruszy bo ma ogromną mobilność i tarcze, na midzie świetnie się spisuje jako kontra na ap, a support jaki taki jest - tarcza, slow i zmniejszenie as,

You MAD?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...