Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wszyscy championi na 10lvl?

Vengace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Na youtube'ie widziałem kilka filmików na których jest pokazane jak na 5 lub 10 lvl'u mieć odblokowanych wszystkich championów. Sposób polegał na zarejestrowaniu się ze specjalnego linku. Teraz moje pytanie. Testował już ktoś ten sposób? Działa czy nie?

Opublikowano

Tak, to działa. Na priv podam Ci link na którym masz dodatkowe RP z xxx (napisz do mnie)

//Bez takich linków....

//Pandragors

Opublikowano

NIE. Do lol'a nie ma chaków na rp czy postacie.

@Edit

@Up Co za pojeby na tym forum są. Aż oczy bolą -.-

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

NIE. Do lol'a nie ma chaków na rp czy postacie.

@Edit

@Up Co za pojeby na tym forum są. Aż oczy bolą -.-

Przy filmikach na youtubie wszyscy twierdzą, że ten sposób działa. Chciałem spytać dla pewności.

Opublikowano

To nie działa nie ma takich bajerów i nie będzie pewnie a zresztą po co Ci to chyba lepiej samemu zdobywać championy i mieć z tego przyjemność prawda?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Człowieku weź nie pisz na tym forum wiecej bo to NIE działa i koniec kropka. Sam sobie refy rób a nie ludzi naciagasz.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Kurwa wbijcie sobie raz na zawsze ze takie cos nie dziala i nigdy dzialac nie bedzie. To sa linki przez ktore nabihasz temu kolesiowi refy

Opublikowano

To nie dziala. Jezeli wejdziesz na ten link i sie zarejestrujesz to komus zrobisz ref'a dostaje On za to ip lub rp a Ty nic nie dostajesz za to.

@3xUp

Prosze Cie wyjdz z tego forum i nie wracaj :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...