Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przesyłka pobraniowa i pieniądze za nią.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile mniej więcej czeka się na pieniądze, które idą przekazem pocztowym na adres za przesyłkę pobraniową? Oczywiście wysłaną za pomocą PP. I jeszcze pytanie czy w ogóle istnieje możliwość zostania oszukanym korzystając z takiej metody wysyłki?

Opublikowano

No, bo przesyłka doszła w środę. Więc w piątek powinna być kasa, a nie przyszła.

Też myślałam, że to będzie koło 2 dni roboczych. Jak w poniedziałek nie będzie to zacznę się wkurzać.

Opublikowano

2 do 3 dni? KToś tu chyba jest śmieszny.

Jeśli wybrałeś na rachunek bankowy to 5dni roboczych.

Jeśli do domu kase to nawet 6-7 wiem z własnego dosw.

Opublikowano

na dojście kasy ma poczta 5 dni roboczych.

Tak więc kasa wysłana w środe -> może do wtorku dojść

@ Jak kurwa można zostać oszukanym? Odbierając paczkę od razu musisz za nią zapłacić...

No chyba że mieliśmy desperata i w nocy zrobił włama na poczte i zajebał paczke -.^

/reflink

Opublikowano

Ja pierdole, radzę Tobie cwelu czytać dokładnie co napisałem.

Jeszcze czelność ma szmata powiedzieć "debil" jak nie umie czytać ze zrozumieniem..

/reflink

Opublikowano

taka przesyłka to idzie około 2-3 dni , zdarza się że i dłużej

zawsze możesz do nich pójść bądz zadzwonić co się dzieje ;d

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

do tygodnia nawet, część z was nawet nie potrafi zrozumieć że napisała wyraźnie : pobraniowa, przekazem pocztowym a nie żadne konta bankowe , czas dostarczenia parzez pocztę to 2-3 dni a gdzie do cholery POWRÓT KASY to tylko w jedna stronę dopiero !

2-3 dni idzie , gość odbiera towar, płaci i kasa wraca na pocztę

1 dzień leży , wiadomo listonosz musi wrócić z rejonu , poczta skoczyć/zamknąć dzień

2-3 dni na powrót przekazu przy okazji wolne 2 dni weekendu to sobie policz nawet na paluszkach

święta i weekendy nieczynne , dodać trzeba że ktoś nie odebrał przesyłki w pierwszy dzień , po 5 dniach nieodebrania przesyłka wraca

normalny tryb tego typu przekazów to od 7 do 14 dni ROBOCZYCH czyli do 3 tygodni

na przyszłość radzę kurierem za pobraniem , 2-3 dni do czasu dostarczenia kasy wysyłającemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...