Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ocena]Mój 1 filmik

F3AR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy możecie ocenić mój pierwszy filmik

Uwaga!: To jest mój pierwszy z pierwszych filmików nie jest od doskonały nic nie dodawałem do niego i nie robiłem coś zajebistego w dalszych filmikach będę co raz lepiej je robił i udoskonalał.Proszę także nie patrzeć na to co tam dałem bo chciałem tylko zobaczyć czy nie będzie mi lagować na yt jak to zawsze.Jedyny + jest taki iż jest w HD :D.

Opublikowano

Coś nadzwyczajnego w tym że chodzisz po M1 i wypisujesz coś na chacie ?

Bo jeśli chodzi Ci o jakość to jest w porządku, możesz nagrywać.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Coś nadzwyczajnego w tym że chodzisz po M1 i wypisujesz coś na chacie ?

Bo jeśli chodzi Ci o jakość to jest w porządku, możesz nagrywać.

Przeczytaj jeszcze raz 1 mój post.NIe zwracaj na to co tam robiłem bo chciałem zobaczyć jak to się nagra itd.I możecie ocenić czy dobrze itd. Ew doradźcie coś

Opublikowano

Ja tak czytam i czytam i zastanawiam się czy to ukryta kamera czy temat dla spamu. Nagrać coś a potem wrzucić to na yt + dołożyć podkład muzyczny to raczej nie jest dzieło szatana, można by rzec że inteligencją przebiłeś słonia afrykańskiego. Tak czy owak jeżeli chodzi o najprostszą część czyli jakość to już tutaj poległeś (1:0 dla słonia), przy pełnym ekranie masz dwa czarne paski i jak już mniemam zacząłeś myśleć jak sobie z tym ogromnym problemem poradzić. Lecz jeżeli do tej pory nie podjąłeś starań ponieważ byłeś zbyt dumny jak pawian wystawiający na pokaz swoją dupę w zoo powiem Ci gdzie popełniłeś błąd, oczywiście pomijając fakt urodzenia się i dołączenia do społeczności internetowej (szkoda). Przy renderowaniu zmień po prostu współczynnik obrazu.

Życzę powodzenia (na pewno się przyda) oraz pomysłów na dalsze filmiki (zostaje jeszcze m2) PoZdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...