Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

konosek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od dłuższego czasu mam pewnego "buga" czy raczej problem z LOL-em .

Już wyjaśniam o co chodzi.

Po wybraniu champa wszystko ladnie leci (te 10 sekund) i wyłacza sie ekran do wybierania i pokazuje logo LOL-a (ładowania gry).Lecz gdy pojawia się logo nie pokazuje się ekran z % przywoływania (wiecie o co mi chodzi).

Do gry ładuje mnie dopiero kiedy wszyscy maja 100% przywlolywania i są już w grze i kupuja itemy, a ja wchodze do gry ZAWSZE w 1:30 (czas w grze)

W tym cały problem.

Wcześniej tak nie miałem dopiero tak sie zaczeło dziać 3-4 miechy temu wtedy nie zabardzo mi to przeszkadzało lecz teraz już tak bo cześciej gram w LOL-a.

"""""" Próbowałem juz wiele razy opcji NAPRAW w laucherze i reinstalle LOL-a nie pomaga."""""""

Moje paramaetry laptopa (nie są zbyt dobre ale bede się na nich meczył )

---GeForce 8400m GS

---Intel Pentium Dual-Core Inside 1.8 GHz

---Windows XP Home Edition x32 bits

Proszę o szybką pomoc

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Masz tragiczny procesor jak i karte graficzną dlatego tak Ci się wolno ładuję a przypominam że z czasem gra staję sie bardziej wymagająca dla komputerów..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Nie dopisałem tego """gra chodzi mi w 40-55 FPS""" i to mnie dziwi co do lapka jeszcze ten miech sie nim mecze i mowie papa (kupuje PC) :P

Lecz jeszcze ten miech musze wytrzymac z takim wchodzeniem do gry.Jak pisaliście to może być spowodowane przez laptopa .

THX dla waszą odpowiedz.Macie po lajku :)

Raczej można już zamknąć.

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...