Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wyciąganie broni lub zbroji z innych gier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie czy jest jakikolwiek poradnik na MPCForum dotyczący wyciągania rzeczy z innych gier : broni,zbroji etc. Proszę o szybką odpowiedź nagradzam limitem like.

Z góry dzięki ^_^

Opublikowano

Mam do was pytanie czy jest jakikolwiek poradnik na MPCForum dotyczący wyciągania rzeczy z innych gier : broni,zbroji etc. Proszę o szybką odpowiedź nagradzam limitem like.

Z góry dzięki ^_^

Każda gra ma swoje zabezpieczenia. Najpierw musisz poznać, czy w ogóle istnieje możliwość wyciągnięcia tekstury i modelu z danej gry. Jeśli już to osiągniesz to musisz przeexportować model do formatu, który obsługuje np. 3D Studio Max czy też Blender, tam wszystko sobie ładnie przerobić pod metina i zapisać z rozszerzeniem .gr2. Jeśli interesują Cię modele z jakiejś konkretnej gry, to wpisz w google "nazwa_gry 3d models" albo "how to extract 3d models nazwa_gry". Jeśli nie znajdziesz nic w tym stylu w internecie to raczej sam nic nie osiągniesz.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...