Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondShoot [RolePlay] [No-WL] [No-Premium] [Stabilny hosting] [24/7]

Bumek662

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam zbudowac serwer a nie otwierac go jak praktycznie niczego nie ma zbudowanego...

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

zgadzam sie z @up po a tym administracja niedorozwinieta .... kopie sobie a admin respi 18skieletow..... jak tak mozna grac i admin jeszcze deda ludzi na gm po prostu nie oplaca sie wchodzic na serwer

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

hehe i ci dali zebys to napisal pewnie tak jak temu gosciowi admina odrazu zall...

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

nie polecam serwer admin mnie cały czas zabijał za to że wykopałem diaxa po prostu dzieci z tej administracji i tyle nie opłaca się tam grać admin chamski itp 1 słowem serwer to dno

junior.jpg

Opublikowano

zgadzam sie z @up po a tym administracja niedorozwinieta .... kopie sobie a admin respi 18skieletow..... jak tak mozna grac i admin jeszcze deda ludzi na gm po prostu nie oplaca sie wchodzic na serwer

No powodzenia^ ^ byles afk w kopalni ja sie do cb teplem bo skonczylem robote ty lezales dedniety i najlepiej na adma zrzucic wine ;/

nie polecam serwer admin mnie cały czas zabijał za to że wykopałem diaxa po prostu dzieci z tej administracji i tyle nie opłaca się tam grać admin chamski itp 1 słowem serwer to dno

Nick prosze^ ^ . Jakos inne opinie mam u graczy ktorzy grali tam i zreszta graja . Jakis jebniety jestes bez urazy, bo sprawdzilem logi i nikt cie nie zabijal -.-

Lord Makin!

Ustawiać w sygnaturach i statusach!

http://scr.hu/15y0/oke91

Opublikowano

MrPrzemo nic mi za to nie dali po prostu mi sie tam fajnie gra i nie widzialem zeby administracja zabijala graczy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...