Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv][Dedyk]EOS Rappelz

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

STRONA GLOWNA

http://teamhyperion.com/

http://74.91.124.250/index.aspx

RATY

Exp : 150
Drops : 250
Rupee : 1000
Level Cap : 200

ADMINISTRACJA

DEVELOPERS GAME MASTERS MODERATOR
[DEV]MhizzPinky [GM]MissDaisy Depression
[DEV]Hollow [GM]Yami
[DEV]Ubiquitos

STAN

INFO OGOLNE

Nie gralem, wiec nie wiem :)

61093c6efb.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer działa cały czas ;)

Zapraszam do gildi BlackDragon

Dodane są jakieś worl buff'y.?

Specjalne npc?

czy po prostu global z większymy ratami.?

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Dużo world buffów, tzw. Level-up helper u którego jest praktycznie wszystko, bardzo milo się gra na tym serwie, można mieć bez problemu co się chce, ale trochę czasu wiadomo trzeba poświęcić, aktualnie od rana jest naprawiana baza danych, ponieważ po ostatnim patchu plik bazy się zepsuł, jutro już powinno być ok.

PS:Czemu ktoś usunął mojego wcześniejszego posta?

5113992856.png

Opublikowano

Sporo ludzi gra ?

Gra bardzo dużo ludzi.. Są nawet 2 polskie gildie.. Jedna jest zapełniona ;) Polecam wam server.. dziś jest off bo coś wprowadzają

1336679897-U627890.png

Opublikowano

No to wracam do gry po sporej przerwie :P. Niech tylko naprawia serwer i link do download`u klienta, bo coś nie działa.

Opublikowano

Dużo world buffów, tzw. Level-up helper u którego jest praktycznie wszystko, bardzo milo się gra na tym serwie, można mieć bez problemu co się chce, ale trochę czasu wiadomo trzeba poświęcić, aktualnie od rana jest naprawiana baza danych, ponieważ po ostatnim patchu plik bazy się zepsuł, jutro już powinno być ok.

PS:Czemu ktoś usunął mojego wcześniejszego posta?

Nie jestem głupia wiem co to Level-up helper o.O kiedyś grałam dużo w rappelz'a -.-

stronka nie chce się mi załadować -.-

Opublikowano

W jaki sposób można zdobyć ss ?

Jak można zmienić rozdzielczość ? Ani w grze ani w RappelzConfig nie mogę. Korzystam z 1920x1080 a nie 1024x768. Jest tylko 1024x768 i nic więcej.

Opublikowano

mam pytanie da sięgo spolszczyć ? bo samej gry na plu nie ogarnełem ( 2h robiłem pt potem lagi wi wywala z serva , pisali mi wszyscy że to wina firmy) no a angilskiego nie kminię

Opublikowano

mam pytanie da sięgo spolszczyć ? bo samej gry na plu nie ogarnełem ( 2h robiłem pt potem lagi wi wywala z serva , pisali mi wszyscy że to wina firmy) no a angilskiego nie kminię

Nie, serwer jest zagraniczny, a nie polski.

rydah for life

Opublikowano

Dlaczego po złączeniu broni z karta nie mogę broni założyć petowi ? Coś się zmieniło od kiedy w to grałem ?

Opublikowano

Serwerek fajny , ale po wbiciu 150lev brak kaski i tutaj moje pytanko jak zarobic na tym priwku chocby na kosciana.

87204611569884691941.gif

Opublikowano

Serwerek fajny , ale po wbiciu 150lev brak kaski i tutaj moje pytanko jak zarobic na tym priwku chocby na kosciana.

w zrujnowanym jak masz AoE zbierasz grupke ubijasz i sellasz drop'a u npc, itemki r7 t1/2/3 bez bonow chodza nawet nawet

Opublikowano

Lol jak nie masz kasy, mam postać na 155+ i kasy 30b +dt s3. Kasa leci niesamowicie podczas farmy. Z farmy za cv na mobach 160+ w jakieś 30 mi leci z samego gear`u ponad 1 b, do tego lecą sztabki złota 1 sztuka 100kk. Karty petów te od t5 i t6, tamowany smok czy dt to koło 2b. Karty t5 genie ifrit itp u npc 500k sztuka, na aukcji po 250kk za sztukę schodzą momentalnie.Do tego łączenie petów i robienie ich na 5 st i leci za peta po 10b :D

Opublikowano

Na 150 lvlu idziesz na kryształową górę. Z początku mało leci kasi, ale wydrop sobie tyle, aby wykoksać eq do +20.

Potem to 15 min i 2b masz :).

Poza tym dropią Ci karty petów. Oswajaj łącz i sprzedawaj ^^.

Łącz szczególnie bp / syrenke / dt / wd / cerbery - największe zapotrzebowanie :)

W razie czego pisz na nick "Senthia" albo "Rakocy" to zawsze się coś da ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...