Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co lepiej do grania w gry?

homeg3289

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xbox lepszy od ps3 a pc lepszy od xbox'a i ps3 :D

dziwny temat

co lepiej do grania w gry do xboxa nwm o co ci chodzi ;x

1357577137-U262310.png

Opublikowano

zalezy ile masz kasy .... eby kupic dobrego kompa na kturym bys zagral gry z xboxa to chlopie z 3-4tysiaki dasz wiec oplaca sie kupic xboxa

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

zalezy ile masz kasy .... eby kupic dobrego kompa na kturym bys zagral gry z xboxa to chlopie z 3-4tysiaki dasz wiec oplaca sie kupic xboxa

Bez przesady 4tysiaki?? i niby jak ma grac na pc w gry z xbox'a?

1357577137-U262310.png

Opublikowano

ehm batefiled potrzebuje dobrego procesora i karty graficznej ..... jesli chcesz cos do gier bierz xboxa jesli chcesz siedziec przy kompie i tylko patrzec na mpc forum to pC

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

ale mi ni chodzi o xboxa 360 tylko classic

ja mam nintendo dolphin ale gry mi laguja

Opublikowano

Dobra napiszę to po raz kolejny posiadam konsole ps3 , xbox 360 i PC.

Najpierw posiadałem PC , lecz z czasem zacząłem interesować się konsolami i jarało mnie to więc postanowiłem że kupie sobie ps3.. dobra fajnie , zakupiłem ową konsole i gry na nie i ciupałem tak przez rok lecz z czasem widziałem wiekszy pobyt na xboxa i postanowiłem go zakupić ze względu na HALO , GEARS OF WARS itp gram do dzisiaj na niej gdyż ps3 mi siadło stoi i się kurzy bez sensu..

Na dzień dzisiejszy mogę jedynie powiedzieć że konsola nie zastąpi Ci tej wygody wejścia na neta w czasie ładowania gry bądz wbijania na serwer , nie pogadasz z kolegami którzy grają na pc a ty na konsoli , Gry kosztują i to sporo na konsolę tak samo XBOX LIVE[mam tu na myśli płacenie za granie online] jest uciążliwy ale w małym stopniu.

Pozdrawiam.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Moze Ci chodzi o to na czym chcesz grac w gry na starego xboxa?

\

tak o to mi chodzi

Dobra napiszę to po raz kolejny posiadam konsole ps3 , xbox 360 i PC.

Najpierw posiadałem PC , lecz z czasem zacząłem interesować się konsolami i jarało mnie to więc postanowiłem że kupie sobie ps3.. dobra fajnie , zakupiłem ową konsole i gry na nie i ciupałem tak przez rok lecz z czasem widziałem wiekszy pobyt na xboxa i postanowiłem go zakupić ze względu na HALO , GEARS OF WARS itp gram do dzisiaj na niej gdyż ps3 mi siadło stoi i się kurzy bez sensu..

Na dzień dzisiejszy mogę jedynie powiedzieć że konsola nie zastąpi Ci tej wygody wejścia na neta w czasie ładowania gry bądz wbijania na serwer , nie pogadasz z kolegami którzy grają na pc a ty na konsoli , Gry kosztują i to sporo na konsolę tak samo XBOX LIVE[mam tu na myśli płacenie za granie online] jest uciążliwy ale w małym stopniu.

Pozdrawiam.

ps3 moim zdaniem to nuda bo ma slaba grafe, ps move jest gorszy od wii lub kinect i niewygodnie sie mi go obsluguje.

Opublikowano

hahahah grafa wiesz ze w kazdej grze jest taka sama grafa .... zalezy od procka itp konsoli i tez od terewizora ty sie z choinki urwales?

Opublikowano

LOL, grafa najlepsza jest na PC, na Xbox i PS3 porównywalna (mam PC i Xboxa, a PS3 miałem).

@MrPrzemo01 Mógłbyś większą uwagę zwracać na swoje pismo... Kolejny twój post, kolejne błędy :/

Opublikowano

ehm batefiled potrzebuje dobrego procesora i karty graficznej ..... jesli chcesz cos do gier bierz xboxa jesli chcesz siedziec przy kompie i tylko patrzec na mpc forum to pC

2000 dałem, śmiga prawie na full, gram na średnich, bo wolę zawsze mieć te 15-20 FPS więcej, a i tak nie ma wielkiej różnicy.

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

vectro wiesz ze ja pisze z telefonu....

Opublikowano

Po co offtopujecie ? On chce program do emulowania gier z xboxa na pc, a wy piszecie o pc i ps3....

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

hahahah grafa wiesz ze w kazdej grze jest taka sama grafa .... zalezy od procka itp konsoli i tez od terewizora ty sie z choinki urwales?

Wcale Nie! poniewaz moj kolega mial ps3 i gta 4 a ja mialem na pc i grafa na pc byla 5 razy leprza.

a po za tym. xbox ma soft moda na wide screena a ps2 nie to jest ruznica.

Opublikowano

Jak to zalezy od gry? Grales w BF3 na klocku lub ps3 , a pozniej na kompie na ustawieniach ULTRA? Roznica jest miazdzaca.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Omg omg, temat zamykam bo spam się robi.

Było już wiele takich tematów. Wystarczy poszukać.

Jak autor ma jakieś wątpliwości to zapraszam na PW.

Zamykam.

@Edit no tak, tych co offtopują to reprotuje tak nawiasem : >

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...