Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zombi Nuketown

DrHouse1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś odblokowaną tą mape? Bo kupiłem gre właśnie z tą mapką gratis i mam ją na multi a na zombi tak jakby jej nie było ?

Opublikowano

Ja miałem tak, że kod, który miałem na kartce nuketown 2025 musiałem uaktywnić w steam i mi się pobierała mapa na zombie.

Opublikowano

też tak miałem w dniu premiery kupiłem własnie z gratisem jako mapka nuketown pobierał mi się oddzielnie zombi ale ostatnio miałem format kompa i teraz jak zainstalowałem mapka nie jest dostępna na zombi na multi działa

Opublikowano

@DrHouse1995

W gratisie dostales mapę nuketown 2025 na multiplayerze , aby dostać tą mape na zombie musisz kupic edycje rozszerzoną nie przed premierową .

Opublikowano

Jeśli kupiles pakiet rozszerzony to dostales i nuketown 2025 na mp i zombie , natomiast jesli kupiles zwykla wersje gry w dniu premiery dostales tylko i WYŁĄCZNIE mapę nuketown 2025 na mp , w ktora teraz również mozna grac lecz w osobnym trybie .

Opublikowano

Nuketown , jest w zakladce bonus (nie pamietam nazwy trybu) Ale tak jak pisałeś rzadko jest tam ona losowana , zawsze mozesz pograc z kumplami na niestandardowej na nuketown .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...