Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fryzury

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jak przeglądałem sklepy to zauważyłem fryzury a jako że były dość tanie do zastanawiam się czy sobie nie wziąć 1 ale nie jestem pewien ile one trwają?

Pod nazwą fryzury nie pisze czas trwania :(

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Sami znawcy...

Jeśli nie pisze czas trwania to fryz jest na zawsze, jeśli się mylę daje ci uciąc palca xD

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Tak, to są fryzury 4ever. Od czasów wprowadzenia systemu kostiumów można zdejmować i zakładać fryz i można nim handlować. Jest on tani bardzo ;p. Wiem, bo jak dropiły fryzury na evencie mundialowym to zmieniałem fryz i potem sprzedałem swój z isa. 100% pewności , że 4ever.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Siema

Jak przeglądałem sklepy to zauważyłem fryzury a jako że były dość tanie do zastanawiam się czy sobie nie wziąć 1 ale nie jestem pewien ile one trwają?

Pod nazwą fryzury nie pisze czas trwania :(

1 miesiąc na 100% :)

Opublikowano

Ja pier... Na jeden miesiąc są te z bonami.,

Te bez bonów są na zawsze. ja mam 3 takie kupione 2 miesiące temu i jakoś mam.

I wypraszam sobie to że ja wprowadzam w błąd bo to wy wprowadzacie.

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Opublikowano

Jak ja kupowałem kiedyś to chyba po 1 miesiącu znikła :]

1355001093-U786572.jpg

jeśli pomogłem daj łape :D

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

:)))))

Jeśli pomogłem daj LAJKA, to tylko jedno kliknięcie

:)

Opublikowano

Od każdego teraz oczekuje piwa, gdyż byłem tego pewien a Wy zrobiliscie że mnie noobka ;D

Opublikowano

xPatryk2011x , trzeba było poszperać i zrobić ss i im udowodnić jak ja :D

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

:)))))

Jeśli pomogłem daj LAJKA, to tylko jedno kliknięcie

:)

Opublikowano

Ja nic nikomu udowadniać nie muszę, uważam się za doświadczonego gracza, na plu wiem 99% rzeczy o grze do 80 lvl ;)

Miałem udowodnić ale na fonie bylem a to yle roboty by było xD

Opublikowano

Ja nic nikomu udowadniać nie muszę, uważam się za doświadczonego gracza, na plu wiem 99% rzeczy o grze do 80 lvl ;)

Miałem udowodnić ale na fonie bylem a to yle roboty by było xD

Nie pogrążaj sie , PL' to nie xenox B)

Opublikowano

Jak ja kupowałem kiedyś to chyba po 1 miesiącu znikła :]

1355001093-U786572.jpg

jeśli pomogłem daj łape :D

to jest fryz z absem i on jest na miesiąc bo to pisze a tamte są za 39 smow ale masz like za chęci :D

Można zamknąć

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...