Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] potrzebuje naprawde cos waznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię serwer free build i mam ważne pytanie:

Czy jest taki plugin ktory dodaje na strone statystyki gracza a w tych statystykach będzie ilość postawionych bloków??

Jesli nie czy mógłby mi ktoś taki zrobić?

Oczywiście jak nie ma a ktoś by zrobił przewidze jakąś nagrodę możemy się dogadać :)

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

P.S. jesli dcfhcesz zrobic napisz mi swój numer gg lub skype :)

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu za darmo. Musisz dać komuś zamówienie. Komuś, kto ogarnia Javę i programowanie pluginów do Minecrafta. Albo sam napisz, będzie autorski.

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu za darmo. Musisz dać komuś zamówienie. Komuś, kto ogarnia Javę i programowanie pluginów do Minecrafta. Albo sam napisz, będzie autorski.

Wielcy znawcy ... oczywiście że jest taki plugin ! Przykładowo portal minecraft.pl z tego korzysta ( http://freebuild.pl/gracze/ ) , lecz to nie jest takie proste , po 1 musisz posiadać stronę WWW po 2 znaleźć dobrego Webmastera który zna przynajmniej PHP . Jeśli robisz serwer poniżej 100 slotów to nie opłaca ci się tego robić , gdyż to trochę kosztuje. Ale jeśli byś takie coś chciał posiadać zapraszam na GG: 25739664

Pozdrawiam ziomusCZW

Opublikowano

Wielcy znawcy ... oczywiście że jest taki plugin ! Przykładowo portal minecraft.pl z tego korzysta ( http://freebuild.pl/gracze/ ) , lecz to nie jest takie proste , po 1 musisz posiadać stronę WWW po 2 znaleźć dobrego Webmastera który zna przynajmniej PHP . Jeśli robisz serwer poniżej 100 slotów to nie opłaca ci się tego robić , gdyż to trochę kosztuje. Ale jeśli byś takie coś chciał posiadać zapraszam na GG: 25739664

Pozdrawiam ziomusCZW

no właśnie aktualnie chce serwer 20 slotowy przez zapewnione 6 miesięcy a później pomyślimy

Opublikowano

@ziomus

Czy ja napisałem, że nie ma takiego pluginu? Nie ma takiego pluginu za darmo. Nigdzie za darmo takiego nie znajdzie.

@Topic

Ewentualnie możesz poprosić kogoś, kto dysponuje takim pluginem i zapłacić mu za to, że da Ci .jar jego pluginu.

Opublikowano

@ziomus

Czy ja napisałem, że nie ma takiego pluginu? Nie ma takiego pluginu za darmo. Nigdzie za darmo takiego nie znajdzie.

@Topic

Ewentualnie możesz poprosić kogoś, kto dysponuje takim pluginem i zapłacić mu za to, że da Ci .jar jego pluginu.

Kolejna "inteligenta" wypowiedź ? Radzę najpierw poszukać na bukkit.org i potem pisać a nie wprowadzać ludzi w błąd.

Porozmawiam z moim Webmaster i napiszę ci ile będzie to kosztowało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...