Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Let's Play z Priv - który serwer?

Reserve

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który serwer?

• Ravia
      6
    • DiamondMT2
      1
    • Balmora
      2
    • Balantia
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Na początku małe info do Modów - nie bardzo tematyka tego postu pasuje mi do "Nie wiesz gdzie zagrać(...)", więc zakładam nowy topic :)

Moje pytanie jest takie:

Chciałbym zrobić Let's Play z jakiegoś priva. Aktualnie robię już z Metin2 Singapore, ale na razie będę miał mały zastój w "twórczości", dlatego chcę zrobić coś z priva :) Moje aktualne filmy są na moim kanale:

http://www.youtube.com/user/DanicenOfficial

Myślałem już nad:

• Ravia - tylko że LP z tego serwera jest w cholerę i ciężko będzie jakoś się rozreklamować
  • Diamond Mt2 - nie grałem nigdy, ale widziałem że oprócz HikariYami nikt większy nie robił :)
  • Balmora - tu również nie mam opinii :)

Jeśli macie jakieś inne propozycje to też chętnie wysłucham :) A może wiecie czy wkrótce nie startuje jakiś warty uwagi serwer? :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Jak których z tych trzech to polecam Ravie, może i dużo ale po czasie da sie wybić :D

A jeśli byłaby możliwość innego serwera to polecam niedawno powstały serwer - Balantia. Jest to sewer HkariYami i polecam robić LP z tego serwa.

Opublikowano

Najlepiej z jakiegoś harda np. ravia lub balmora, albo balantia. Nie rób z syfów typu np Diamond, Xenox itd, bo to są serwery, na których się ciężko nagrywa, no bo co nagrasz, lv up, ulepszanie, wypad jakiś na dungeon i pvp i koniec materiałów

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

@UP

Z Balantii też, ale mimo wszystko jest to najlepsza opcja według mnie ponieważ jest to nowy server i jest bardzo fajny (przynajmniej dla mnie).

PS: Daj znać z jakiego servera będziesz nagrywał. Jeśli z balantii to od razu leci subek B)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Jednak zdecydowałem się na Balantię :)

Profesja najprawdopodobniej Sura WP ale zastanowię się nad Daggerem jeszcze :)

No to co, do pierwszego odcinka :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Również polecam Ravia.eu. Jest to dość oryginalny serwer. Można powiedzieć, że jedyny w swoim rodzaju ;)

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...