Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]KW-2 czy T-150

eSLooW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie posiadam KW-1 odblokowałem sobie KW-1S i teraz nie wiem, w którego pójść czy w T-150 czy w KW-2. Nie ważne jest to, że z KW-2 idzie się w działa samobieżne.

21682496052654086287.png

Opublikowano

No właśnie napisałem, że obojętne mi jest czy to arty czy nie tylko teraz czy się to opłaca i czy dobrze się tym gra

21682496052654086287.png

Opublikowano

Powiem tak: T 150 jest dobry na czołgi od IV - VII tieru. VIII przebije też może ale nie zawsze. No i będziesz zadawać uszkodzenia po 200-300. Natomiast KW-2 jesteś w stanie za jednym strzałem (mam dowód w postaci filmiku) zabrać bez premium ammo 810 HP KW-1S i zdjąć go na hita. Podobnie z innymi czołgami VI tieru. Na VII tierze będziesz zadawał DMG ok. 400 a na VIII po 200,300. Wszystko zależy od szczęścia.

Powyższe info napisałem na podstawie ogólnej wiedzy i obserwacji. Sam rzadko tym czołgiem grałem, więc nie rzucać się jak napiszę jakąś głupotę.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Odblokuj oba, później będziesz miał drogę do ht i arty. Nie widzę sensu wydawania ~1kkk kredytów na kw-1 żeby dograć kolejny pojazd.

Opublikowano

Ja osobiście miałem na kw2 ponad 500 bitew i wyciągałem dużo kredytów z niego:) Jeżeli będziesz potrafił nim grać to nie ma sobie równych na VI tierze:p

10sfaxw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...