Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co sądzicie o Nami (LOL) + kogo wybrać

Lajkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sądzicie o Nami?

I napiszcie kogo lepiej wybrac

Lee sin / Varus / Nami

Pisze tu bo mi szybciej odpiszecie ;)

EnJoy

<3

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Chytry plan tu szybciej napiszemy :O

Wez leego dobry w nowej jungli musisz ogarnac duzo zalezy od skillshota Q nie ma many świetny slow na E.

Widziałem nami i nic nadzwyczajnego polecam lee

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Ja bym wybrał Lee sina.

Na topie sobie poradzi, jungla miodzio, i na midzie również jak tylko ogarniesz postać. ;)

Mój glos na Lee Sina.

Nami to kolejny support. Nie polecam go. :)

Opublikowano

Nami słabsza Janna?

Yyyy nie.

Wogóle nie lubię takich porównań - jak wyszedł Heca, to każdy mówił - o słabszy Malphite, a potem okazało się, że ulti jednak inne, że można się pozycjonować, wybierać kogoś z tłumu i wrzucić w swoich, że na W jest się nie do zabicia itp.

Z Q mamy stuna (wygląda jak podrzut - ale to stun), który jest AoE i ciężki do trafienia.

Z W mamy coś podobnego do heala Karmy - obrażenia dla wroga i heal dla przyjaciela. Różnica polega na tym, że zależnie od tego kogo wybierzemy to otrzymamy 2 x heal i dmg (targetując na początku przyjaciela) lub 2 x dmg i heal (targetując wroga), oraz na tym, iż zasięg na jakim działa jest naprawdę duży.

E - świetnie sprawdza się w pościgach a obrażenia są naprawdę ciekawe - dodatkowo skaluje się z AP, więc idąc w duże ilości mocy umiejętności, ataki naszego wybrańca będą boleć.

R - ulti - najprościej jest mi je porównać do ulta Malphite'a - chociaż jak już mówiłem nie lubię tego typu porównań. Idealne do inicjacji - przesuwamy je przez nasz team (dając im speeda z pasywu) i potężnie slowując wroga. To samo jeśli chodzi o ucieczkę. Obrażenia takie sobie - ale idąc w Liandry's Torment, możemy zrobić małe zamieszanie.

Muszę też powiedzieć, że bardzo dużo zależy od naszego AD carry, i jak będzie się pozycjonował i odpowiadał na nasze skille. Póki co mimo wszystko nie miałem problemów.

Pójście nią na mida jest kompletnie nie opłacalne - gdyż nasze obrażenia są po prostu znikome. W 50 min. grze zrobiłem 24k - w czasie gdy nasz tank miał 12 razy więcej.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...