Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LomaxMT2

CraiNs

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz dawnego Lomaxa?

• Tak.
      34
    • Nie.
      7
  2. 2. Czy ma by? wprowadzone du?o nowo?ci?

• Tak.
      20
    • Nie.
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie serwer LomaxMT2 z lat 2010,2011 ?

Gdzie zmianki były tylko w atlantydzie v3, gdzie epickie "strumyki" czy "aniołki" miała co 50 osoba na serwerze.

Gdzie grało 800 ludzi online dziennie.Gdzie wojen było masę.Dlatego zwracam się w imieniu kilku doświadczonych osób czy chcielibyście taki serwer bez bugów oraz z mniejszym Item Shop,gdzie aby dostać się do atlantydy v3 nie trzeba wydawać zł ?

Głosujemy. Prosiłbym moderatora o nie usuwaniu tematu iż jest to pewna fora "dyskusji" na temat serwera.

nanicz.png

Opublikowano

Kiedyś stworzyliśmy z Deco016 serwer nawiązujący do starego lomaxa " SagaMt2 " lecz nie cieszył się powodzeniem.

Natomiast Deco jest w trakcie tworzenia Lomaxmt2 v2 który jest taki jaki opisałeś wyżej.

Jeżeli ktoś chce gościć na takim serwerze, wyrażać opinie i głosować, komentować tak jak napisał Crains.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Niech inni się wypowiadają.

Osobiscie 1000% za takim serwerem.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Hmm, powiem tak.

Nie warto grać na serwerach tego psa na kase.

Lekki bład albo mało ludzi i już sie poddaje, szkoda czasu na lomaxy, ecresie czy inne jego syfy.

Olewa graczy jak tylko może, chyba, że chodzi o is to wttedy chetny do pomocy w chuj.

Nie polecam, chociaż 2lata grałem i fajnie się grało do póki w chuja sobie nie zaczał leciec

Opublikowano

Zgadzam się z Panem wyżej :) Deco to dysmózg który leci tylko na kase, nie potrafi zabezpieczyć serwera

Za każdym razem jest ten sam problem - lamusy na GMa + rozdawanie itemów z GM moda

Banowanie za nic oraz lizanie dupy.

Thunderer :)

Opublikowano

Zgadzam się z Panem wyżej :) Deco to dysmózg który leci tylko na kase, nie potrafi zabezpieczyć serwera

Za każdym razem jest ten sam problem - lamusy na GMa + rozdawanie itemów z GM moda

Banowanie za nic oraz lizanie dupy.

Thunderer :)

Hmm, powiem tak.

Nie warto grać na serwerach tego psa na kase.

Lekki bład albo mało ludzi i już sie poddaje, szkoda czasu na lomaxy, ecresie czy inne jego syfy.

Olewa graczy jak tylko może, chyba, że chodzi o is to wttedy chetny do pomocy w chuj.

Nie polecam, chociaż 2lata grałem i fajnie się grało do póki w chuja sobie nie zaczał leciec

ahh koledzy ;)

U mnie nie ma eq od gm , bylo kiedys na lomaxie jak byl heart i reszta bandy i harnas sam rozdawales na ecresi ktora teraz stoi bez problemu mimo malej ilosci graczy ^^

Co do kasy gowno wam do niej bo jest moja i nie zalezy mi tylko na niej wiec wasze informacje sa bledne , a o serwery dbam.

Co do lizania dupy to patrz na siebie jak ty lizales mi ;)

Opublikowano

ahh pamiętam... kiedyś to się grało dobrze... ledwo kto miał super ulepszacze na super itemy, teraz gracze dostają itemki od gm'ów, w ch... zbroi i broni, ogólnie wszystkiego... żal dupe ściska.

Opublikowano

Jestem za by był taki server.

I powstaje Lomax v2 na pewno wpadnę na start ;).

A harnasiek masz taką opinie o deco bo GM nie dostałeś boże skąd takie dzieci się biorą masakra...

12625889872004001410.png

Smurf ;x

Opublikowano

Czy serwer bedzie w modzie?

mam wolnego neta i nie dam rady clienta pobrac ;/

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Zagram

Pamiętam jak sie wojem na dragi chodziło na tą mapke gdzie serce bera trzeba było :D

Jeden zwykły dzień może zmienić życie

Jeden zwykły dzień może zmienić świat

Jeden zwykły dzień może dać Ci siłę

Jeden zwykły dzień zamienia zamki w piach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko zależy od administracji a nie kopii serwera, klimat nie powróci.

Chociaż nie powiem LomaxMt2 był niegdyś jednym z lepszych serwerów, chociaż osobiście preferuję serwery typu: Fyyt2, Csyt2, Newlongju 2, Longju 3 etc.

To był prawdziwy metin a nie te aktualne przefaszerowane syfem, niby nowości a są tak potrzebne jak ściana na środku pola.

A co do Deco, owszem jest to jeden z lepszych techników, lecz brakuje mu według mnie trochę pokory.

Życzę powodzenia.

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

To by było ciekawe :)

Nawet z identycznym IS :)

Kiedyś Deco dodał questa za którego się dostawało przepe do v3 atla i na mapke zombie czy tam metków :)

Wtedy to była gra :)

Jedynie co by mnie bolało na tym serwie?

Osoby którym ufa Deco a inni ich nie znają.

Dobrze by było jakby GM na takim lomaxie był każdemu znany BoskiHenio, nie ważne jakbyś się prosił ile byś dawał kasy on i tak itemka ani moba nie przywoła :D

Oraz dokładne opracowanie rangi dla nowego GM'a który by nie mógł tworzyć itemków ewentualnie dać mu panel administratora na stronie jak było na Ecresi gdzie banujesz przez stronę. A w grze mógłby dać rangę tutora nie game mastera :)

Przedstawić to ładnie i wgl reklamować 2 tygodnie wcześniej na YT, FB, Twitterze.

Na stronie kamera wykupić reklamę itd.

Wtedy na pewno by było dużo osób :)

Liczę że takie coś wypali xD

kiritoc.png

Opublikowano

Ten serwer niestety nie wypali bo lomaxa nie ma ani zadnego pliku po nim. Wiec autor moze pisac do moda o zamkniecie

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...