Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pewien bug

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś na serwerze only oman widziałem typa co miał 16000 punktów 0 killi 0 deadów no i się zastanawiam jak on to robi dobra następnie byłem na lotniskowcu i on był w helikopterze z 2 minigunami i leżał nim na śmigle i mu leciały punkty o.O wiecie na jakiej zasadzie działa ten bug bo jestem ciekaw 5 osób na 1 serwerze tak zrobiło

Opublikowano

yy tylko jak sie wywalisz to smiglowiec chyba wybucha

Właśnie w tym trik polega, że będąc na lotniskowcu helikopter sam ci się naprawia i 0 szans, że ci wybuchnie na tym. (Ktoś chętny do tego nick w grze CzornaBaba)
Opublikowano

a no tak zapomnialem o tym :P

a ja kiedys widzialem jak koles stal sam i machal nozem na lotniskowcu i tez mu pkt lecialy :P

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

a no tak zapomnialem o tym :P

a ja kiedys widzialem jak koles stal sam i machal nozem na lotniskowcu i tez mu pkt lecialy :P

No to był hacker używał tak zwanego telekilla czyli teleportowanie się do ludzi i zabijanie ich, a tak naprawdę stoisz w miejscu, a co do tematu to wytłumaczy ktoś dokładnie o co chodzi ?
Opublikowano

W drzewku wykupujesz skill coś o reperowaniu pojazdu w bazie będę w BF to Ci napiszę dokładnie wyracasz się helikopterem w bazie po czym kolega z przeciwnego teamu musi raz strzelić do Ciebie ze śmigłowca lub z pistoletu obojętnie i dostajesz 100 expa w sekundę

Opublikowano

jakim cudem 100 XPa na sekundę? chodzi ci o niszczenie pojazdu repair toolem czy co?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Nie, osoba, która strzeliła raz do heli, otrzymuje dalsze punkty za zadane obrażenia, ponieważ heli "niszczy się" będąc do góry kołami, czy też do dołu śmigłem :D Rozumiesz, gracz dostaje exp za obrażenia, choć nie jest to jego sprawka, po prostu to on uszkodził heli na początku. Czasem tak mam, że np. strzelę do Humvee czy innego pojazdu, a on uderzy np. w ścianę, wtedy ja dostaję punkty za te obrażenia. A że heli się naprawia samoczynnie na lotniskowcu, jest to proces bez końca :) Nigdy nie używałem tego buga, ale tak mi się wydaje, poprawcie mnie jeżeli się mylę.

PS. Zieleniec mieszkasz w Austrii, czy co? (sygnaturka, serwer) :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

aaa teraz to wszystko jasne :) a tak na oko to ile pkt. na np: minute? zależy to ile zadam hp na początku czy np: mogę z np: RPG przywalić a dalej obrażenia będą takie same np: ciągle 100

@up tak mieszkam w Austrii :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...