Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sony Xperia U] [Problem kto się, na na Androidach ?] OPIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem dzisiaj nowy telefon, mianowicie "Sony Xperia U " Wiadomo, że bardzo się cieszę, jest to dla mnie nowość ten cały " Android itd. " No i chciałem dziś zainstalować bezpłatną grę z Google Play.

Lecz gdy wchodzę na telefon, i chce zalogować się do tej aplikacji piszę , taki komunikat :

Loguję się do konta google przez telefon.

No i czekam pisze ,że Telefon musi skomunikować się z serwerami Google,aby skonfigurować konto. Może to potrwać do 5 minut.

No i co wyskakuje po pewnym czasie. :(

Nie można ustanowić stabilnego połączenia transmisji danych z serwerem ".

" Może to być tymczasowy problem lub telefon może nie być przystosowany do usług transmisji danych. Jeśli problem nadal występuje skontaktuj się z działem obsługi klienta .

Edit 09.12.12 13:45.

" O co mi dokładnie chodzi ".

A więc chciałbym połączyć się z " Google play " Czyli jak ja to nazywam aplikacją poprzez , która mogę pobierać aplikacje, gry tak ?

Mam już konto Google mam tu na myśli w komputerze no i po prostu wpisuje je na fonie no i wyskakuje to co u góry na czerwono.

Wygląda na to , że mam cały czas internet w telefonie bo jak wpisuję w google ( w telefonie ) coś to łączy .

Jak wchodzę w sieci Wi-Fi . To mam to " " Fon-Netia_free_internet" " < -- mogę się z tym połączyć, lecz to i tak nie działa. ;(

Opublikowano

Wbijasz w ustawienia , zakładka komunikacja , sieć wifi i szukasz swojej Sieci po czym wpisujesz hasełko.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ustawienia> Komunikacja czy tam sieci bezprzewodowe> Wi-Fi> Włączasz moduł, szukasz sieci i wklepujesz hasło :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

No słuchajcie a jak włączam wi-fi i tam jest " Fon-Netia_free_internet" to jest w zakłądce sieci wi-fi wł to i jest połaczono adres ip jakiś tam i syła syngnału i szybkość to jest wi-fi ?

Prośbą mogę z kimś skontaktować się poprzez gg, bądź inny komunikator aby dokładnie objaśnić sprawę ?

Aha, no i dodam, że ja cały czas mam internet w telefonie bo jak włączam google i np " youtube " to normalnie działa.. Więc czego nie mogię się z tym połączyć..

@Edytuję : @Kubiq1 hasełko skąd? ;p

Opublikowano

co panowie ?? nie masz hasła do sieci wifi to się dowiedz jakie jest , my za ciebie nie zgadniemy , jak jednak nie trzeba hasła to jesteś zalogowany i po problemie

konto na google też nie potrafisz na kompie założyć ? www.google.pl i zaloguj się po prawej stronie lub utwórz darmowe konto.

potem tylko na telefonie się zaloguj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

co panowie ?? nie masz hasła do sieci wifi to się dowiedz jakie jest , my za ciebie nie zgadniemy , jak jednak nie trzeba hasła to jesteś zalogowany i po problemie

konto na google też nie potrafisz na kompie założyć ? www.google.pl i zaloguj się po prawej stronie lub utwórz darmowe konto.

potem tylko na telefonie się zaloguj

No właśnie mam konto na google, loguję się i jest ten bąd. ;)
Opublikowano

to loguj się na nick MOJNICK ( nie pełny email [email protected] ) i hasło

używając netu miej zawsze załączoną jedną opcję albo wifi albo dane a nie obie na raz . możesz próbować zalogować się na każdej z osobna

inna opcja , utwórz nowe konto i spróbuj się zalogować z telefonu

pod tym linkiem : www.google.com/dashboard/b/0/?hl=pl ( Android device ) , możesz sprawdzić na kompie czy telefon w ogóle jest zalogowany

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...