Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z nowym HUDem z sezonu 3

Badurr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadacze procesorów AMD/Athlon będą tak mieli. Nie ma na to rady. musisz czekać na fixa od Riotu.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Nadal w sklepie możesz wyszukiwać przedmioty. Dlatego warto, jak włączysz sobie np, grę z Botami, dasz 'wszystkie przedmioty' przejrzeć nowe i stare itemy, zmiany / zapiszesz jakieś notatki nt. nowo dostępnych przedmiotów. Jeśli grasz dużo, to wiesz jakie buildy składać - więc wystarczy, że otworzysz sklep i wpiszesz frazę z nazwy danego przedmiotu, po czym już tylko dwu-klik.

Miejmy tylko nadzieję, że Riot coś na to poradzi :).

Opublikowano

Głównie problem występuje na procesorach starszego typu, nie mam na myśli wszystkich AMDków i wszystkich Athlonów.

Opublikowano
Posiadacze procesorów AMD/Athlon będą tak mieli. Nie ma na to rady. musisz czekać na fixa od Riotu.

ahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha

best joke ever.

Głównie problem występuje na procesorach starszego typu, nie mam na myśli wszystkich AMDków i wszystkich Athlonów.

To jeszcze lepsze XDDDDDDDDDDDD

Weź spierdalaj, zmyślać to możesz kolegom w szkole.

Wejdź w ustawienia interfejsu i wcisnij reset HUD.

Opublikowano

ahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha

best joke ever.

To jeszcze lepsze XDDDDDDDDDDDD

Weź spierdalaj, zmyślać to możesz kolegom w szkole.

Aha, widzę kolega nie czyta forum LoLa, bo o tym to pierdolili niemal wszędzie. Ale skoro udowadniasz mi, że nie mam racji, to chociaż zachowaj kulturę, bo widzę u Ciebie jeszcze cechy typowego gimbusa co to "moje zdanie jest najważniejsze, a wszystkich mam w dupie".

Wejdź w ustawienia interfejsu i wcisnij reset HUD.

Bajeczki kurwa wymyśla, co nie pomagają. Ale czego się nie robi dla napisania kolejnego postu. Pozdrawiam dzieciaka i czytaj fora następnym razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...