Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] serwer hamachi na win8 nie dziala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobilem sobie serwer hamachi na virtualboxie, wszystko skonfigurowalem dobrze w VB i w sysinstall, client 2008 tez dobrze skonfigurowany, serwer niby dziala ale nie mozna sie z nim polaczyc, pliki nie sa popsute. Na win xp wszystko dobrze dzialalo, teraz na win8 robie tak samo i nie dziala, prosze o pomoc.

Opublikowano

ja tam mam windows 8,pliki 2k12 , ja normalnie wbije ale ktoś inny z Hamachi nie może a wszystko dobrze mam skonfigurowane ;D ,porty,ip,itp,zapora off,i anty vir usunięty ;/

Ker169.gif

Opublikowano

ja mialem taki windows 8 . zrobilem swoj server na hamachi ma problem . slaby net . twojeip.wp.pl pisze 2.23mb/s ;f

zrobilem nowe system windows 7 juz mi dobry net twojeip.wp.pl 12mb/s ;D

@UP

polecam windows xp , windows 7 . !

Opublikowano

Metin2.pl pisali w czwartek że Update, poprawiają kompatybilność z Windows 8

Jeśli oni poprawiali dopiero to serwery hamachi/dedyki tego jeszcze nie zrobili :)

vns0.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja tam mam windows 8,pliki 2k12 , ja normalnie wbije ale ktoś inny z Hamachi nie może a wszystko dobrze mam skonfigurowane ;D ,porty,ip,itp,zapora off,i anty vir usunięty ;/

mam to samo

ma ktoś jakiś sposób na ten problem ?

1312138057u250359.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...