Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Salwa

*VeBnienty*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piratów . Event jakby nie patrzeć opłacalny :D . Jednak moja salwa jest ciut przy mała i wychodze na minusik . I z tąd moje pytanie . Jak szybko podnieść sobie odrobine salwe . Desing mam + 5 % wiec odpada . Narazie uciekajmy sie do legalnych sposobów ... :)

Opublikowano

Talenty (proch na 5, salwa do bota na 5, oko na 5).

Kasztele (sekstans na 5, prochownica na 5, poklad dzialowy na 5).

Procenty z pergów +7 % lub +5 %.

Opublikowano

chodziło mi o sposób na to a nie wytłumaczenie mi struktury kaszteli czy talentów . Szybko i tanio . Zresztą +5 % to mam do końca eventu ... A to wrzucanie wiecej armat na pokład działa ?

Opublikowano

chodziło mi o sposób na to a nie wytłumaczenie mi struktury kaszteli czy talentów . Szybko i tanio . Zresztą +5 % to mam do końca eventu ... A to wrzucanie wiecej armat na pokład działa ?

a co ci da do rzucenie armat bedziesz wychodzil nadal tak samo jak wychodziles tylko szybciej ubijesz

Opublikowano

tylko tak możesz zrobić ja tam ciesze sie nawet z tego eventu moja salwa 25k wiec wiesz :)

Opublikowano

tylko tak możesz zrobić ja tam ciesze sie nawet z tego eventu moja salwa 25k wiec wiesz :)

moja salwa też taka jest i wychodzę na + nieznacznie ale jest

Opublikowano

ciekawe ja mam 28-30 a wychodzę na -

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

40051233554771653525824.jpg
Opublikowano

I CO STAJE CI FIUT ?

stalor mam 600k szarpeli i 500 k snienych

ŁADNIE TO BOTOWAC FRAJERZE

Opublikowano

I CO STAJE CI FIUT ?

ŁADNIE TO BOTOWAC FRAJERZE

Idz stad dzieciaku, co zazdrosny jestes , a co do kulek to sie odpier... bo sniezne mam legalnie poniewaz w tamtym roku uzbieralem 400k i teraz dokupilem 100 k

Opublikowano

też mam 24-25-26 koła i non stop na paszach pozatym mam zniżke non stop . chyba kupuje rabat to liczyłem ze wyjde na mały plus ale PE wystrzelam ...

ciekawe ja mam 28-30 a wychodzę na -

to dziwne ... a zniżka ?

Gdzie jest moderator jak tu takie bluzgi lecą ... A za spam postu pod postem jak jeszcze nie orientowałem sie w forum to odrazu 5 % [...] .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...