Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bocenie na Ravi

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam.Chcialem troche pobocic na Ravi i niestety ale nie udalo mi sie to.Pobralem multihack od kamer moda,uruchomilem go i dzialalo wszystko oprocz rzeczy na ktorej najbardziej mi zalezalo czyli exp bot.Pomyslalem sobie,ze sprobuje odpalic exp bota ( tego wbudowanego w kamer moda ).Wszystko pieknie dziala tylko po pieciu minutach bocenia wyskakuje blad microsoft visual c++ i client sie wylacza.

Windows xp service pack 2

Microsoft visual c++ 2005,2008,2010

Wszystkie wersje net framework tzn. 2,3,3.5,4

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Weź pobierz sobie jakiegoś w python.ddl i właduj do kmr moda ;) znajdziesz je w metin2->tut, download Exp bot w ddl:)

Opublikowano

Liou moglbys podac jakiegos expbota w python.dll? I wytlumaczyc jak wrzucic do kamer moda bo w tym jestem zielony. Tak przy okazji.Ravia ma jakis hackshield czy cos?

Opublikowano

Zaktualizowalem i juz posiadam sp3

Edit1.Jest jakis bot wogole na Ravie? Uzywalem przez pare godzin kamer moda,wylogowalem sie,na nastepny dzien patrze ban.Na emailu pisalo ze dostalem bana za kamer moda,i tak sie zastanawiam jak moglem dostac bana jezeli gm mnie nie przylapal.

Opublikowano

Dobra skoro nie gram juz tak na ravi jak kiedys moge wam poweidziec jak grac na kmer modzie i nie dostac bana mam pelno kont na ktorych przy isamu na modzie bylem i nie dostałem bana :)

Na pomysł wpadłem dzięki twórcom Tiveri którym w tym przypadku dziękuję.

1.Robisz obejście w modzie tak zeby w twoich procesach wyświetlało się game.exe a nie metin2mod_2011_sf <---- O to chodzi z tymi logami kumacie :> ? ON odrazu widzi ze jesteście na modzie nie musi nic wiecej robić nawet jak napiszecie do niego itak was zbanuje :)

bardzo bym prosił o pomoc w moim temacie . Nie zajmie to wam dużo czasu mój ostatni temat na moim profilu :)

A teraz wyjasnie szczegółowo jak zrobić to obejście choć większość osób już powinna wiedzieć

1.Zacznijmy od otwarcia Notatnika Wpisz w nim zawartość nawiasów (start game.exe) następnie zapisz go jako plik .bat

2.Teraz musisz zamienic luncher moda (metin2mod2011_sf) na game.exe i powinno działać

3.od teraz mozecie grac na modzie i nie byc lapani tak szybko . :D enjoy i dobrej zabawy

Opublikowano

A jeżeli chodzi ci o błąd c++ to jest mi przykro lecz ja tez mam takowy błąd to jest błąd aplikacji niektorych najlepiej ustaw sobie lurowanie na 3000 i ogranicz niepotrzebne funkcje bedzie mniej kraszować

A 2x up to co ze gm moze byc niewidzialny skoro i tak mod moze go wykryc i nawet normalny gracz bez cheatów tez moze wykryc ze kolo cb stoi gm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...