Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Wycena konta.

AdiBrD

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Menesterowy
Opublikowano

20zł, więcej za nie nie dostaniesz.

Opublikowano

Bo ja wiem, z 20 złotych? może troszkę więcej, strasznie mało skinów, postaci, 2 strony więcej niż podstawowe, nic nadzwyczajnego, jedynie skin do Riven coś wart.

Opublikowano

23 zł.

A najśmieszniejsze jest to że wydał na skiny zapewne ponad 100 zł + możliwe że na jakieś championy a teraz sprzedać za ~20 :D

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

15-20 zł max masz za mało postaci cennych , skiny też niczego sobie.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Oky . Dobra . Dzięki wszystkim , czyli raczej konta nie sprzedaje bo za 20 zloty to..., juz wole sobie czasem wbic i pograć ;p

Gng8i.png
Opublikowano

Oky . Dobra . Dzięki wszystkim , czyli raczej konta nie sprzedaje bo za 20 zloty to..., juz wole sobie czasem wbic i pograć ;p

Dokładnie. ;)

Odpowiedz udzielona, podziękowałeś więc zamknę, jak coś to napisz na PW to otworzę.

cls

//Otwieram, dziękuje nie znaczy zamknąć ;)

/Pandragors

w83od2.jpg

Opublikowano

Konto warto jest sprzedać jak masz minimum 70championów i 10 skinów wtedy 100zł wyciągniesz. Ja przez rok wydałem na lola ok 350zł. A za konto mógłbym wziąć 150 max. Ale ja nie gram po to żeby potem sprzedać konto tylko żeby mieć frajde :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...