Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pluginy na ycraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wykupiony serwer na ycraft.pl i mam problem bo chce przez permissions dac uprawnienia graczom do teleportowania a nie mam takie folderu i pliku w folderze plugins jedyne co moge zrobic to dac przez opa ale to za duzo by wtedy bylo dlatego chcial bym wiedziec jak to zrobic poprawnie korzystalem z poradnikow itp ale goscie zakladali serwer na komputerze na dysku a ja przez przegladarke moge i im sie tworzyly foldery po wgraniu danego pluginu i restarcie serwera a u mnie tak nie jest przez przegladarke mogl by mi ktos to wytlumaczyc co mam zrobic zeby stworzyl sie ten folder z plikami permissions itp i dac uprawnienia graczom bo nie ogarniam tego

Opublikowano

no dobra wgralem permissionsex.jar i co teraz nie pokazaly mi sie foldery i pliki po restarcie serwera te permissions mam w grze ustawic? jak tak to jakich komend mam uzyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...