Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HamurabiMT2

pszek132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu co za botki.

Wiecie że mpc teraz wam raczej nie odpuści :)

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Pszek132,,, tak za przeproszeniem ,,,, STUL RYJ .... kozak taki? jednego wtzwie , nastepnego tez,,, w realu pewnei po mordzie masz na dziendobry,,,, gardzie takmi ludzmi jak ty dzieciaku,,, wyzwac w necie skory,,, poklikac i juz gotowy wyraz,,, to ze inni daja sie gnoic nie znaczy ze ja dam gnoic ich,,, masz cos do mnie to smialo popiszemy,,, Odp typu" zal mi ciebie" i twoja odp,,, odrazu agresywna,,, to normalnie dowodzi twojego intelektu ale raczej na -

sex to zdrowie ,, stul ryj i nie wyzywaj,,, nie umiesz innaczej ? " brakuje nam ludzi takich jak ty " czyli glupich ta ? to dowodzi ze zbieracie samych deklow... i to ze sami nimi jestescie,,,

Zara pewnie dostane odp typu " stul ryj , morda, " albo inne bez sesowne seplenienie malolatow albo doroslych ludzi zachowywujacych sie jak prostacy puszczemi do internetu .....

WIesz jakie jest zachowanie ,,, dziecka w necie,,,, TAKIE JAK WASZE,,, Wyzywanie,, nwm czemi..,, zaraz wyzwiska,,, to dowodzi braku argumentow na korespondencje,,,,,

Dziękuje pozdrawiam i czekam na wasza odp :)

BARDZO CZEKAM.. obstawiam i tak juz wasze odp,,,

99 % ze wyzwiska

1 % ze normalne zachowanie,,, LUDZKIE

Na wasza stronke tez damy reklame MPC FORUM :) :) :)

Ok ? czy zachowamy sie jak LUDZIE , Myślący a nie jak małe dzieci wstawiające reklame forum na inne Forum....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pszek132,,, tak za przeproszeniem ,,,, STUL RYJ .... kozak taki? jednego wtzwie , nastepnego tez,,, w realu pewnei po mordzie masz na dziendobry,,,, gardzie takmi ludzmi jak ty dzieciaku,,, wyzwac w necie skory,,, poklikac i juz gotowy wyraz,,, to ze inni daja sie gnoic nie znaczy ze ja dam gnoic ich,,, masz cos do mnie to smialo popiszemy,,, Odp typu" zal mi ciebie" i twoja odp,,, odrazu agresywna,,, to normalnie dowodzi twojego intelektu ale raczej na -

sex to zdrowie ,, stul ryj i nie wyzywaj,,, nie umiesz innaczej ? " brakuje nam ludzi takich jak ty " czyli glupich ta ? to dowodzi ze zbieracie samych deklow... i to ze sami nimi jestescie,,,

Zara pewnie dostane odp typu " stul ryj , morda, " albo inne bez sesowne seplenienie malolatow albo doroslych ludzi zachowywujacych sie jak prostacy puszczemi do internetu .....

WIesz jakie jest zachowanie ,,, dziecka w necie,,,, TAKIE JAK WASZE,,, Wyzywanie,, nwm czemi..,, zaraz wyzwiska,,, to dowodzi braku argumentow na korespondencje,,,,,

Dziękuje pozdrawiam i czekam na wasza odp :)

BARDZO CZEKAM.. obstawiam i tak juz wasze odp,,,

99 % ze wyzwiska

1 % ze normalne zachowanie,,, LUDZKIE

Na wasza stronke tez damy reklame MPC FORUM :) :) :)

Ok ? czy zachowamy sie jak LUDZIE , Myślący a nie jak małe dzieci wstawiające reklame forum na inne Forum....

Bardzo się zmęczyłes?

Opublikowano

Jesli ktos chce Reklamowac forum ,,, i co sie liczy,, zyskac fanów tego forum tzn : uczestnikow ,

Nie powinien zachecac ludzi np:

1,Wyzwiskami

2, nwm do czego to kwalifikowac , Cytuje " Po 2. bo brakuje nam ludzi takich jak ty mordo;d "

( Tak po takim czyms ktos napewno tam wejdzie )

Wiecie ze zrobiliscie wlasnie Anty Reklame ??

Zadne forum nie podziala jesli osoby zachecajace są slabe psychicznie i latwo wpadaja w tzw : wyzwiska,,,,

Osoba powinna byc

1 . Kulturalna

2. Dorosła... nie bd juz pisal czemu,,, kto madry ten wie,,,

takie cos da wam odrazu liczne grono zainteresowanych

Sex ,, nie nie zmeczylem sie :) ale thx ,

Lubie pisac i poznawac ludzkie dna intelektualne...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ok w takim razie nic nie mam ,,, ale wytlumacz mi teraz zachowanie wasze,, no moze kolegi,, 1 zaczol,,,,

Pomysl tak,,,

Reprezentant jakies firmy idzie zareklamowac cos do kogos,,,

Wchodzi i na dziendorby wyzwiska ? albo " mowi morda kmieciu ? jak myslisz ile by popracowal ? ja bym go wylał 1 dnia i zglosil zniesławienie,,

Wedlug nowego prawa osoba ma prawo pozwac dana osobe za nawet jedno wyzwisko typu < smieć> < albo pisany tu " kmieć"

Tak więc zachowanie twojego kolegi jest raczej małostkowe i karygodne,,, albo poprostu dziecinne,,,

Ja jestem z zawodu Adwokatem , wiec takie zachowania raczej sa łatwe do rozwiązania,,,,

Pisząc tyle nie trace sił :D

Zboczenie zawodowe :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...