Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o zmianie ilości slotów ?

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w nazwie tematu co myślicie o 70 slotach a nie 40 ?

zarazem mniejsza ilość serwerów sprawia że jest duża liczba graczy na każdym serwerze .

wczoraj kupiłem tą gre i byłem zadowolony . teraz mam ochotę ją odinstalować i wywalić z komputera ale przed tym

jak tylko będzie możliwe wbić na jakimś hacku i zabić fagasa który właśnie odebrał komuś zabawę z gry kampiąc pod safe zonem -.-

Lepiej mi się grało kiedy na serwerze było 10 osób . to moje zdanie a wy jak to widzicie ?

Opublikowano

przeciez nie wszystkie serwer maja na serwerze powyzej 20 graczy

Nie zgodzę się z Tobą. Kupiłem dzisiaj WarZ, a na każdym serwerze jest minimalnie 35 osób.

Jeśli było tak jak pisał nodi, to było na pewno lepiej.

Dziś zdobyłem: M16, M4, AKM. Co chwilę widziałem kogoś ale jakoś udało mi się unikać, ale wiadomo że nie na długo. Wszystko straciłem w drodze do safe point'u, a raczej przed nim. Bo już go widziałem.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

W finalnej wersji bedzie mozna ustawic ilosc slotow serwera wiec spokojnie

Zadam Ci teraz głupie pytanie.

Kiedy wychodzi finalna wersja gry?

Dziś dopiero kupiłem i nie wiem :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Rozdałem dziś już. Był mini konkursik ode mnie, pierwsi którzy napisza do mnie PW otrzymają klucz. Poszły w 5 minut :)

Opublikowano

Mi to nie przeszkadza , w mojej opinii tym więcej osób na serwie tym lepiej :) - Większe napięcie , emocje i survival.

Opublikowano

@Tak, ale nie mam ochoty po każdym wejściu do miasta kogoś spotykać

Co o teamtu, lubiłem tamtą opcją, można było wjeść na serwer z 9 gramczmi i spokojni lootować

Opublikowano

@Up

Ale nie o to w tym chodzi.

Skoro jest apokalipsa zoombie to raczej autorzy chcieli tutaj stworzyć coś jak najbardziej emocjonującego.

Mi bardzo podoba się zwiększona liczba graczy na serwerach :)

Większe ryzyko, dreszczyk i te emocje :P

Tyle że jak sam biegasz, tak jak ja to jest ciężko. Nie moge się zrespić bo za każdym razem ktoś od razu mnie jak nie zabije, to próbuje.

jednak lepiej byłoby 40 :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...