Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kata

Mysiałke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. nie jestem ciągle przekonany co do katy ponieważ jej ulti jest strasznie łatwo skontrować, a jak mida nie picknę na początku na rankedzie (moje elo) to nikt ze mna nie switchnie, a jak pickne pierwszy to mnie skontruje taka diana czy inne talony

Czy jest sens kupowania jej?

Opublikowano

Chodzi mi oto, że kate jest wyjątkowo łatwo skontrować. e diany, silence kassy czy talona, albo ucieczka E fizzem

Zależy jeszcze jakiego masz ogara na linii.

Jesli nauczysz sie grac kata to nawet diana Cie nie skontruje. Wystarczy wlaczyc myslenie.

Oplaca sie, bierz ja, dobry pick z easy farma

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Jest Win :)

Wycarrowałem unofficial quadrą, a wszystko było spushowane to ubiłem turrety i wygrałe :-)

2wgd36v.png

nie patrzcie na farme :P

Opublikowano

Ja osobiście nie lubie używać ulta katy 1 v 1. Ja używam go głownie w tf, gdy wszyscy już się biją wbijam się w środek E+R i nie zawsze zauważają że go urzyłem i nie uciekają bo są napaleni na fragi i tak można nabić łatwą quadre lub pente :)

Opublikowano

Ja biore kata zawsze gdy mam amumu lub malphita w team, a najlepiej gdy sa obaj.

Te 3 postacie robia taka miazge w team fightach, ze to jest niewyobrazalne.

Tons of cc + tons of damage.

Polecam kate w 100%.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Ja nie polecam katy zwłaszcza gdy latwo ją skontrować jej ulti jest marne no chyba że są jakieś nie ogary w teamie którzy nie wiedzą co zrobić żeby zatrzymać jej ulti.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Kata jest pro, nawet jak ci ktos bloknie ulta to przeciez ten ult prawie cd nie ma. Nie raz udaje mi sie jebnac dwa ulty w jednym tf :P no ale wystarczy ze wrog kupi troche resista i kata staje sie useless.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jak ja gram kata to prawie zawsze wygrywam mida, a jak feeduje to i tak nadrabiam. bardzo dobra postac

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...