Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]barwy czołgu

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kamuflaż nie barwa....

Jaką kupiłeś? Tzn. za złoto na zawsze czy za srebro na:

dzień

Tydzień

Miesiąc?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem kamuflaż danej kategorii działa tylko na mapach tej kategorii. Tzn. Kamuflaż pustynny będzie pojawiał się tylko na mapach pustynnych.

Jak popełniłem błąd to mnie poprawcie, nigdy nie bawiłem się w kamuflaże, więc nie jestem w temacie, po prostu tak mi się wydaje. ;)

Opublikowano

Z tego co wiem kamuflaż danej kategorii działa tylko na mapach tej kategorii. Tzn. Kamuflaż pustynny będzie pojawiał się tylko na mapach pustynnych.

Jak popełniłem błąd to mnie poprawcie, nigdy nie bawiłem się w kamuflaże, więc nie jestem w temacie, po prostu tak mi się wydaje. ;)

Trochę po knociłeś...

W przyszłości ma być tak, że kupujesz kamuflaż i zależnie od mapy będzie on zmieniał barwę i dawał ci 5/10% do camo

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Trochę po knociłeś...

W przyszłości ma być tak, że kupujesz kamuflaż i zależnie od mapy będzie on zmieniał barwę i dawał ci 5/10% do camo

Ty "po knociłeś"

Po pierwsze to już jest

Po drugie to nie będzie "różnokolorowego"

Po trzecie, każdy kamuflaż: pustynny, zimowy i normalny kupuje się oddzielnie

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Ty "po knociłeś"

Po pierwsze to już jest

Po drugie to nie będzie "różnokolorowego"

Po trzecie, każdy kamuflaż: pustynny, zimowy i normalny kupuje się oddzielnie

Czytaj czasem wiadomości WG tego jeszcze nie ma.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To już jest , i ty tu knocisz..Już w próbnych wersjach 8.0 kamuflaż pustynny nie pojawiał się na mapach nie pustynnych.

Dlatego musisz zakupić komplet kamuflaży na każdą mape , czyli w sumie 3 kamuflaże na każdy typ mapy.

Opublikowano

Nabijaj sobie dalej posty bezmyślnym pisaniem i niewiedzą. Zero pojęcia o temacie- omijasz. LOL

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

To już jest na każdy czołg możesz zakupić wraz z innymi frędzelkami(flagami, tagami i napisami) i tak jest to od wersji 8.0 mniej więcej na 8 t med pakiet kamo kosztuje coś kolo 700 gold na stałe lub ok 900 tys kred na 1 miesiąc

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...