Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z NX

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem doładować NX sposobem MOPAY. Wpisałem swój numer telefonu i wysłałem SMSa na dany numer o treści MOPAY. Wysłałem i dostałem taką wiadomość. "mopay: Zostałeś obciążony kwotą 23.37zł. W swojej następnej transakcji z mopay po prostu użyj kodu XXXXXXXX z kuponu mopay. Ważność do 07.03.13. Co teraz, gdzie wpisać ten kod !?

Tutaj załączam screena

Co dalej xD

post-337004-0-18195800-1354975262_thumb.jpg

Opublikowano

Kurwa mać, sorki za przekleństwa ale już 2 raz mi kase zeżarło, bo nie wiedziałem, że te gówno trzeba wcisnąć -,- Mogą mi to zwrócić? Nigdzie nie pisało, żeby wcisnąć użyj kodu promocyjnego lub podarunkowego. Napisali, że kod jest długotrwały, a chuj po 5 minutach się już go nie da wpisać! O co chodzi!? Jeszcze raz sorki za wulgi -,-

Po za tym jak pisało, że sesja wygasła napisali, że nie będziesz obciążony kwotą. I dupa. Obciążyli ch*je.

Opublikowano

Z tego co wiem nie zwrócą ci twój błąd

(Te czasy kiedy metodą teleoniczną kupiłem nx zostalo 10 sec i nie mialem z czego dodzwonic wysiadł prąd i kasa poszłaaa )

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Z tego co wiem nie zwrócą ci twój błąd

(Te czasy kiedy metodą teleoniczną kupiłem nx zostalo 10 sec i nie mialem z czego dodzwonic wysiadł prąd i kasa poszłaaa )

rozumiem ze kupic z daopay trzeba było spisać nr zamówienia i wejść po nabiciu kasy na przyklad na następy dzień i wejść w doładowania tak jak byś chciał doładować w pomoc i tam masz odzyskiwanie i byś ten kod wpisał i by ci tylko 10 sec zostało do zapłacenia :D

Adam0855.png
Opublikowano

Dalej to samo -,-

No weźcie pomóżcie. A o co ci chodziło z tym zerem, gdzie chciałeś go wpisać i skąd ten niby sposób wytrzasnąłeś.

przed numer telefonu

0681758192

Opublikowano

Z tym zerem nie zadziałało. Chyba, że wpisałem tam gdzie nie miałem. Tam wpisać 0 jak już nacisne na ten kod promocyjny lub podarunkowy czy na samym początku. W sumie próbowałem to i to. A kasy ani widu ani słychu tak samo jak NXów. Wysłałem ticketa. Zobaczymy co odpiszą, ale wy też odpiszcie.

Piecu, skąd wytrzasnąłeś ten "sposób", że przed nr telefonu trzeba 0 wpisać, skoro to nic nie daje?

Edit: Już 3 raz doładowałem tak jak mi powiedzieliście, żeby kliknąć w "Użyj kodu promocyjnego lub podarunkowego" wpisać swój nr i kod. Kod dostałem. Ale kurwa błędny jest i nikt nie wie dlaczego kurwa :(

Sry za wulgi ale straciło mi się 70zł

Opublikowano

Kod ktory dostales musisz wpisac w grze gdzie pisze pod informacjami konta "Enter Code" tez tak mialem wiec nie martw sie ;)

Opublikowano

Nie, to co innego.

Ten kod co dostałem ma 8 cyfer i liter, a w combacie trzeba chyba 30 liter i cyfr wpisać. I nie kłam, że też tak miałeś.

Piecu odpowiedz na pytanie.

Opublikowano

No bo przy wysłaniu sms, karzą ci wpisać przed numer telefonu 0...

Spróbuj np. jeszcze z innej przeglądarki wpisać.

Opublikowano

Trzymaj je bo one na pewno działają.

Możesz też spróbować napisać do supportu Nexon'a może oni coś poradzą.

Opublikowano

I będę je trzymał. Napisałem do supportu 2 tickety, nie wiem czy to coś da, nie wiem nawet czy dobrze zrobiłem tego ticketa. Nie znam się na angielskim za bardzo.

Opublikowano

Jeśli sie nie znasz na angielskim klep w translatorze i daj dopisek ze uzywałeś google translatora np.

Ja tak pisze do wielu supportów i zawsze odpisują ;>

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...