Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Boku sms

Demonooki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś wie co się dzieje z tą usługą ? Gdy próbuje kupić Fundsy wywala Przepraszamy ale ten kraj jest czasowo niedostepny ktoś się orientuje jak długo to potrwa ?

Opublikowano

miałame tak z jakiś miech temu..... poczekałem 1 dzień o ile pamiętam i działało :)

poczekaj ;d

YAY

Opublikowano

Ja mam problem, ze nie przychodzą ani fundsy ani żaden SMS. Wiecie o co chodzi?

A robisz wszystko jak nalezy ? Jeśli tak to podejrzewam ze nie uporali się z problemem do końca :(
Opublikowano

@UP

mogles napisac na panel.... czy jak to sie tam zwie :)

ha ;3 a ja wiedziałem żeby przed wczoraj kupić funds nie dzisiaj :D

YAY

Opublikowano

@UP

mogles napisac na panel.... czy jak to sie tam zwie :)

ha ;3 a ja wiedziałem żeby przed wczoraj kupić funds nie dzisiaj :D

A bo mi się chciało :D Pewnie i tak by mnie przysłowiowo " wyruchali" jakoś :D

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

Boku działa dobrze wprowadzasz numer i wysłasz SMS może nie napisałeś PAY Dużymi literami albo zrobiłeś błąd albo na zły numer ja kupuje już 10 raz inie mam ŻADNYCH problemów :)

Opublikowano

Boku działa dobrze wprowadzasz numer i wysłasz SMS może nie napisałeś PAY Dużymi literami albo zrobiłeś błąd albo na zły numer ja kupuje już 10 raz inie mam ŻADNYCH problemów :)

Mieli problemy techniczne i dlatego nie działało, czytaj cały temat.

Opublikowano

Googlus ,ale inni ludzie się skarżą ,że im BF nie dochodzą

Też o tym słyszałem więc jak ktos kupywał fundsy za sms'a po tej awarii , niech da znac czy dostał je bezproblemów.
Opublikowano

Problem nie przychodzenia funds jest doskonale znany. Rozwiązanie ? Piszcie do supportu (live chat), najlepiej przygotować sobie billing. Po napisaniu powinniście otrzymać fundsy w ciągu 24h.

Opublikowano

Wszystko zrobiłem według tej p*******nej instrukcji , wysłałem PAY z dużej litery wszystko i nie działalo pasek w miejscu(Parę razy użyłem ankiet przed próbą zakupu. Słyszalem, ze podobno potem się nie da :()

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...