Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z NFS .

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam problem z grą NFS Hot Pursuit.

Otóż kupiłem nie dawno tą gre, instalowałem i nie działa ( tzn wszystko ss wyjaśni ), format i tak był w drodzę więc nie przejmowałem się tym.

Dzis próbuję instalować grę i niby wszystko śmiga, animację są pokazane, te cały tekstury map też i chcę zrobić pierwszy wyścig i to są efekty :

http://iv.pl/images/...83241808961.png

Starsze gry z serii NFS jak MW i Carbon normalnie śmigają i inne gry też a z tym mam problem.

Procesor : Intel? Core? Dou CPU E7500 2 2.93GHz 2.93GHz

Karta Graficzna : Intel? G41 Express Chipset .

Prosze o pomoc.

Podsumowując : wszystko śmiga, tzn można jeździć, całe menu widzę, animację a tylko mapy nie widać ( w tle ) .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

To wina zintegrowanej karty graficznej. Nic z tym nie zrobisz. Ewentualnie spróbuj zaktualizować do niech sterowniki i wgrać najnowsze patche do gry.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

To wina zintegrowanej karty graficznej. Nic z tym nie zrobisz. Ewentualnie spróbuj zaktualizować do niech sterowniki i wgrać najnowsze patche do gry.

Albo nowa karta :O

96601481590002969432.jpg

Pursuit Of Happiness

Opublikowano

Sterowniki nic nie pomogą sam mam zintegrowaną kartę graficzną i w kilku grach nie ma niektórych elementów (np. brak tułowia w Black Shot).

Ale wydaje mi się że można naprawić to w opcjach. Daj na najniższe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...