Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drobna sugestia...

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu zaznaczę, że pisałam pw, raportowałam i dalej bezskutecznie.

Co chcę powiedzieć? Moderator Last Chaos wykonuje swoje obowiązki źle i odnosi się do nich w sposób bardzo osobisty.

Przykładem może być to, że cały temat o Amelinium LC jest zaśmiecony przez spam machometa6 i Gerbiiiiiiiiiiii'ego (wcześniej Ciefcynki). I co? Poleciały dwa, może trzy warny i na tym koniec. A spam jak był tak nadal jest. Do tego - ja napisałam jedno zdanie, które nie było związane z tematem i z miejsca dostałam blokadę na 3 dni. A tamci dalej spamują, klną, wyzywają i nikt z tym nic nie robi. Co więcej. Moderator ma chyba świetną zabawę, bo lajkuje ich posty obrażające Amelinium LC. A tylko dlatego, że sam obstaje za Kumbejj.

Ponadto - doskonale wiedział, że Ciefcynka i Gerbi to jedna i ta sama osoba, ale nic nie zrobił w kierunku, aby dostał za to bana.

Podsumowując. Nie podoba mi się to, co się wyprawia w tamtym dziale. Pewnie zaraz moderator wytoczy altylerię obronną, ale mówię jak jest. Nie pisałabym tego i nie traciła czasu, gdyby nie fakt, że zrobił się tam taki syf przez zaniedbanie jednej osoby... no cóż. Proszę po prostu żeby jakiś GM zglądał tam w miarę często i niestety poprawiał robotę po Padrinie. W dziale LC jest chyba największa wylęgarnia spamu, obrażania i wyzwisk na całym MPC, ale nikt nie dostanie bana, bo co? Mod ich lubi.

P.S - kilka dni temu machomet6 miał 63% ostrzeżeń. Gdyby skrupulatnie dostawał ostrzeżenia za swój spam już dawno przekroczyłby setkę. Z resztą zobaczcie sobie. :)

Opublikowano

Jeśli masz jakieś problemy z moderatorem działu, pisz do GM'a ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Skąd wiesz ile warnów poleciało? Masz dostęp do ACP? Druga Sprawa. Jakie masz dowody, że to ta sama osoba. Rozumiem, że widzisz ip użytkowników.

No sorry, ale bez przesady. Jak masz jakieś skargi, zażalenia i inne problemy związane z forum to kieruj się do Global Moderatora lub Moderator Last Chaos i na spokojnie porozmawiajcie. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Skąd wiesz ile warnów poleciało? Masz dostęp do ACP? Druga Sprawa. Jakie masz dowody, że to ta sama osoba. Rozumiem, że widzisz ip użytkowników.

No sorry, ale bez przesady. Jak masz jakieś skargi, zażalenia i inne problemy związane z forum to kieruj się do Global Moderatora lub Moderator Last Chaos i na spokojnie porozmawiajcie. :)

Skąd wiem? Bo wklejał screena do dyskusji. Z tym, że temat usunął, a szkoda, bo podałabym linka.

Skąd wiem? Bo ten ktoś mi się chwalił. Poza tym Antix wyjaśnił tą sprawę, bo mu to zgłosiłam. I co? Jednak miałam rację. Nie rzucam słów na wiatr. Jak nie jestem czegoś pewna to po prostu nie mówię.

Porozmawiajcie? Myślisz, że nie próbowałam? Z nim się po prostu nie da porozmawiać. Nie trawi mnie. I vice versa.

Jeśli masz jakieś problemy z moderatorem działu, pisz do GM'a ;)

No wiem. Z tym, że GM każe załatwić to na PW. A na PW się nie da (ani w żaden inny sposób.) to stwierdziłam, że napiszę tu.

Może ktoś zaglądał to działu LC i widział co tam się wyprawia.

Opublikowano

Od kiedy skarga jest sugestią? Wszelkie sprawy związane z złym lub nie wykonywaniem obowiązków Moderatora składasz/piszesz na PW do GM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...