Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ikony

mucka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóż mam problem mialem formata kompa i ogólnie takie mniejsze zmianki , i po formacie jak zwykle trzeba te wszystkie programy itd. instalowac no to mam problem że po ściągnięciu lola i kupieniu varusa :P wchodze do gry i nie ma wgl. ikonek w sklepie i jak ktoś kogoś zabije to tych z boku też nie ma po prostu są jakieś brązowe odcienie i mam pytanie czy to wina tego żę nie mam jakichś rzeczy

Mowie na wstępie że mam Adobe Air , Flash , Directx9.0 Microsoft C++ 2005 ,2010, i Microsoft net frame work 2.0 prosze poóżcie

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ściągnij nert.framework 3.5

Jak nie reinstall, bo brakuje plików gry.

Ew. aktualizacja sterów grafy.

Opublikowano

Jeżeli twój procesor jest z serii AMD Athlon/P4, to jest to właśnie wina procesora. Musisz czekać, aż Riot wyda fixa który naprawi sklep.

Pozdrawiam.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Dobra dzięki czyli trzeba czekać na fixa:( ale bez ikonek śmiesznie wygląda :P temat do zamknięcia

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Rada ode mnie, którą już polecalem innym: Jeżeli znasz swój build i nowe itemy i szukasz konkretnego itemu, to po prostu naciśnij "P" (otworzysz sklep), a potem wpisz z miejsca nazwę itemu (można wyszukiwać). Potem już od razu dwuklik i nie musisz szukać :)

Pomogłem? Polub mój post :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...