Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eXecutorsPL szukamy graczy !

CanT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

23sgeuv.png

Witam serdecznie wszystkich graczy DOTY z MPC forum . Serdecznie ogłaszam nabór do klanu eXecutorsPL . Szukamy graczy którzy ogarniają grę .

Wymagania:

-Minimum 14 lat

-Ogarniać chociaż kilka postaci

-Mikrofon + Skype

-Zaangażowanie

-Poczucie humoru

-Staż w docie - min. 40 godzin

Wzór podania:

-Nick Steam

-Staż w docie w godzinach

-Coś o sobie

-Dlaczego ty ?

Zapraszam serdecznie !

;)

Opublikowano

eXecutorsPL . Szukamy graczy którzy ogarniają grę .

-Minimum 14 lat

-Ogarniać chociaż kilka postaci

-Mikrofon + Skype

-Staż w docie - min. 40 godzin

Szkoda, że was już wcg ominęło i musicie rok czekać. ;\

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Staż 40h, minimum 14 lat, PL w nazwie.

Lulz.

8.5/10 troll attempt.

Jesteście bandą dzieciaków szukającą innych dzieciaków bo naczytaliście się o e-sporcie i chcecie świat podbijać. N1.

Solo bym wasz klan rozjebał.

Trolling is a art.

Opublikowano

Hahahahaa pojebało ? Nawet się nie napalam na wcg i e-sport bo to trzeba latami ćwiczyć . Chcę po prostu znaleźć kilku ziomków żeby sobie pograć w dobrym towarzystwie a nie z ludźmi którzy wychodzą jak coś nie idzie po ich myśli .

Idiots . Idiots everywhere .

Przynajmniej mi humor poprawiliście :)

Opublikowano

Hmmm widać , że jesteś zakompleksiony i dowartościowujesz się gnojeniem innych :) Jakie to słooodkie .

W sumie masz rację . Na chuj robić kalny w DOCIE , CS , FIFIE , LoLu , Codzie i BF . Przecież i tak na ESL się nie dostanie . Żałosny jesteś jeśli myślisz , że każdy klan chce w czymś grać ;)

Opublikowano

Hmmm widać , że jesteś zakompleksiony i dowartościowujesz się gnojeniem innych :) Jakie to słooodkie .

W sumie masz rację . Na chuj robić kalny w DOCIE , CS , FIFIE , LoLu , Codzie i BF . Przecież i tak na ESL się nie dostanie . Żałosny jesteś jeśli myślisz , że każdy klan chce w czymś grać ;)

Po to się zakłada klan, żeby "w czymś grać".

btw. Na eslu może grać każdy, ale to tam taki szczegół.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

chłopak zrobił klan i co się czepiacie i co z tego że to dziecko przecież każdy może zrobić klan ja także grałem w lola w miłej atmosferze i zawsze lepiej czas leciał przy humorze a także lepiej się grało jak ktoś ci pomagał :D prawie nigdy jak nie było z kim pogadać nie grałem w lola bo to nie to samo :P więc poco spam robić

4kbucl.png
Legenda
Opublikowano

Małe wymagania. Dalibyście pewnie od 15lat, ale jeden z was tylu nawet nie ma.... Jesteście jakąś tam drużyną, więc zapraszam kogoś z was do mnie na PW. Można ustalić mecz drużynowy.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Małe wymagania. Dalibyście pewnie od 15lat, ale jeden z was tylu nawet nie ma.... Jesteście jakąś tam drużyną, więc zapraszam kogoś z was do mnie na PW. Można ustalić mecz drużynowy.

Kolego mylisz się . Sam mam 15 lat a drugi ziomek 16 . Po prostu nie dyskryminuję ludzi po przez ich wiek ...

Opublikowano

Cos dla mnie, nareszcie ktos kto doceni moja gre.

-Nick Steam // http://steamcommunity.com/id/ennce/

-Wiek // 16

-Staż w docie w godzinach // 13h

-Coś o sobie // Lubie grac w Dota2, aczkolwiek nie zostalem zbyt cieplo przyjety wsrod swoich znajomych, gdyz zawsze rzucalem sie na wiezyczki, kiedy inni krzyczeli "uciekaj!". Nie rozumiem tego, czemu mi oni nie pomagali, tylko kurwa uciekali? Ehh, mam nadzieje, ze w tym klanie odnajde sie, bo ja wykaruje kazda gre, mowie wam.

-Dlaczego ty ? // Jestem bardzo fajnym czlowiekiem, lubie czarny humor, czesto chodze na pojare. Chcialbym, by moja propozycja byla dobrze rozpatrzona. Czesto karuje Voidem, DKjem, ewentualnie nie pogadze jakims supportem, jezeli trzeba. Mam fajnego kucyka, kuriera. Fajny jest.

Prosze o kontakt na steam tylko i wylacznie. Dziekuje za uwage.

kh4xi.jpg

Opublikowano

wildarr po co się wypowiadasz w tym temacie skoro i tak nie masz nic ciekawego do powiedzenia ? Jak nie jesteś zainteresowany to olej to i chuj . -.-

Opublikowano

wildarr po co się wypowiadasz w tym temacie skoro i tak nie masz nic ciekawego do powiedzenia ? Jak nie jesteś zainteresowany to olej to i chuj . -.-

Jak nie jesteś zainteresowany to olej to i chuj . -.-

to i chuj . -.-

Dziecko, nie przeklinaj bo się bardziej poniżasz. Nie potrafisz poprawnie konwersować się, a wulgaryzmy i tak nic nie zmienią. Widać jakie społeczeństwo rośnie...

Opublikowano

Napisalem, wciaz czekam na odpowiedz. Wydaje mi sie, ze cala ta akcja to jakis scam. Nim sie polapiecie, wasze konta steam zostana zakradzione (a w nich duzo gierek i dota2 x2392138 w inventory), kurwa.

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...