Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] mod.pl/m2bob/hack POMOC

sancarl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od ostatniej aktualizacji metin2mod.PL program m2bob nie działa. Stwórcy tego programu nie mają ochoty go aktualizować. Piszę ten temat ponieważ z m2bob'a wywala mnie co 3/4 miniutki. Postanowiłem ,że pobiorę moda do pl lecz boję się o zbanowanie. Wiem ,że jest coś takiego jak blokada hs lecz nie mam pojęcia jak to zrobić. Wie ktoś jak zrobić aby metin2mod.pl nie został wykryty przes hs i nie wysyłał logów?? Za pomoc daje lajk i 5 do profilu

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Up. Ten koleś ma zryty głos i z tego filmu nic nie rozumie. Najlepiej jak ktoś to sam by opisał. Czekam dalej

f52be290d2ce3.jpg

Opublikowano
KamerMod sam blokuje HS!!!!

99% ,że kamer sam nie blokuje hs bo zawsze gdy go używałem po 3 dniach banik perm :)

f52be290d2ce3.jpg

Opublikowano

99% ,że kamer sam nie blokuje hs bo zawsze gdy go używałem po 3 dniach banik perm :)

To chyba miałeś włączonego expbota w nocy, bo ja na nim gram już miesiąc i nic. Po prostu ja GM coś napisze logasz dostałeś bana bo Cię zgłosili nie przez HS

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Opublikowano

Hah jasne ja dostałem bana za logi a patrzyłem ciągle jak ninja mi łowiła więc coś tu nie tak? a btw. m2bob działa bo teraz ustawiłem chary :P

Opublikowano
To chyba miałeś włączonego expbota w nocy, bo ja na nim gram już miesiąc i nic. Po prostu ja GM coś napisze logasz dostałeś bana bo Cię zgłosili nie przez HS

Nie expiłem tylko łowiłem :) I banik a gm koło mnie nie był wiec to musiały być logi nic innego

f52be290d2ce3.jpg

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma moda i uzywa go między innymi na Kronosie ( s.23) lub innym servie z pl'a to pisać !! Moje gg 39187689

f52be290d2ce3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...