Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cym różni się PSP 3004 od 2003

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3004 ma lepszy wyświetlacz, dźwięk i chyba w 2000 nie ma wbudowanego mikro ;) Oraz 2000 da się przerobić stale a 3004 trzeba przerabiać od nowa po każdym restarcie konsolki (co zajmuje max 10 sek z poziomu psp ^^) Jeśli się wahasz co kupić to polecam 3004 (jestem jej posiadaczem od 3-4 lat) :]

Opublikowano

Oraz 2000 da się przerobić stale a 3004 trzeba przerabiać od nowa po każdym restarcie konsolki (co zajmuje max 10 sek z poziomu psp ^^)

ciekawe, mam stałą przeróbkę na 3004 od co najmniej roku a może i więcej

fs_overall.png

Opublikowano

Jezu... Mam 3004 nieprzerabiane tylko z oryginałami. Jak się popatrzy na fora o PSP to wychodzi na to że jestem frajerem...

Opublikowano

@UP Pół forum zaśmiecisz aby napisać o swojej legalności? Jesteś polaczkiem który da się wydupczyć bo cena niektórych gier nijako ma się do ich wartości.

Opublikowano

Up napisałem może w 3 postach a ty już że całe i nie mów do mnie polaczek bo to nie jest fajne określenie mieszkańca polski a co ty szwabem jesteś

Pozatym jest wolność słowa a ty jak jakiś gimb mnie będziesz za nie potępiał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...