Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nami na mida ?

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jedynie nadaje sie pod supporta pod ap sobie nie radzi sa lepsze picki .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Na MID'a supportem się nie biega, pod AP jest ... Według mnie, ta postać to tylko zmarnowany czas. Graj na Topie i pomagaj.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up chyba na bocie ^^

nie nie chodzi sie nia na mida

Wczoraj grałem Xinem z Soną na midzie i Blitzcrank padał jak mucha z Graves'em.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nami spokojnie da radę na midzie, fajne przeliczniki z AP, masa AOE w tym AOE stun, E które bardzo przydaje się przy dobijaniu przeciwników. Jak dla mnie mega sympatyczna i udana bohaterka

Opublikowano

dzis gralem przeciwko Nami na midzie. Nie byla wstanie mi nic zrobic pomimo pomocy chogata przegrala mida:) Ona najbardziej nadaje sie na

supporta teoretycznie mozna nia grac na midzie ale jak robic sobie refy:) Dobry gracz nie da ci wygrac mida

u1lc.png
Opublikowano

Wczoraj grałem Xinem z Soną na midzie i Blitzcrank padał jak mucha z Graves'em.

No bo offtanki zjadają takie papierki jak ad carry...

@Top Wg. mnie można iść na mida jak każdą inną postacią, heal, sporo CC, why not ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Bardzo zły AP carry, gorszy od Soraki i Janny. Niby można na mida, ale dmg to to nie ma za grosz. Za to jest BARDZO dobrym supportem, niskie cd, bezpieczne initiate, stun, heal, czego chcieć więcej? Granie przeciwko niej musi być koszmarem. Wada - bezużyteczny pasyw.

Wszyscy piszą o Nani ze przydatne to ulti itd. a moze lepiej porówna ktos np do Sony. Ulti o podobnym działaniu ,oba maja lekkiego heala. Sam nie mam osobiście Nani wiec nie mam porównania może ktos bardziej kompetentny skrobnie coś. Jakieś bardziej konkretne porównanie bo w mojej opini po oglądnięciu spota przegladnięciu skilli sona mimo wszystko niszczy Nani.

Opublikowano

Grając na becie wydawało mi się, że można tym iść na midzie, bo była troche mocniejsza.

Dziś jak zobaczyłem Nami pod AP od razu zmieniłem zdanie.

Zadaje za mały dmg.

Ma ogromny potencjał jako support, ma świetną inicjację TF (może nawet lepszą od Leony), stuna, podrzucenie, heal i zwiększanie ms, to będzie świetny support dla mobilnych postaci takich jak Ezreal, ale sprawdzi się tez przy Vayne, dzięki przyśpieszeniu i stunowi nie ma szans na przeżycie :P

Nie poszedłbym nią na mida, a nawet jeśli to jest wiele o niebo lepszych picków na tą linię.

Opublikowano

Nami spokojnie da radę na midzie, fajne przeliczniki z AP, masa AOE w tym AOE stun, E które bardzo przydaje się przy dobijaniu przeciwników. Jak dla mnie mega sympatyczna i udana bohaterka

To samo a nawet więcej można powiedzieć o innych postaciach AP. AoE jest tylko ulti i Q, które po pierwsze mają posrany cooldown a po drugie naszym Q trafić to jest sztuka. Znacznie lepiej będzie działać na bocie - jako że nasze W może zadać obrażenia dwukrotnie, lub wyleczyć dwa razy, zamiast tylko raz.

Robiłem eksperyment i próbowałem budować się pod AP/AS aby móc używać w efektywny sposób E - szybko okazało się, że muszę iść pod cooldowny, aby mieć E cały czas. Co ciekawe Runnan's Huricane zdaje się procentować z jej E, gdy jest aktywne. Mimo wszystko nie był to dobry pomysł - Teemo AP/AS robi o niebo więcej od AP/AS/CDR Nami.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Według mnie pozycjonowanie Nami na midzie jest stratą czasu. Nie poradzi sobie tak dobrze jak inne AP Carry (pomimo, że to support...).

Łatwo można ją dopaść, najlepiej komponuje się na bocie w roli zwykłego AP Supporta. Tak btw. polecam próbować premady boty: Nami & Varus. Bardzo ładne combo i dmg.

Opublikowano

Jeśli chcesz pobawić się a nawet zabić supportem na midzie to polecam Sone AP Carry ;p i na bota też dobra pod AD Carry

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

pojsce nami na mida to jak pojscie alistarem na mida

bez sens , troll pick

lepiej supporta

alistar jest czasem dobrym pickiem na mid'a .

Opublikowano

Da rade pójśc lecz oczywiście lepiej gra sie jako support tak samo można iśc soraką która jest OP na midzie.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

jak ktos ja ogranie to zapewne da rade na MID ale ja widac to postac Supp ale tak samo Nidale albo Karma jest postacia Supp ale jak wiadomo jak zrobi sie je pod AP/AD to tez potrafia narozrabiac np dajmy Karme postac Supp ale jej Ochronka + Mantra z duza iloscia AP pozwala pardzo dobrze wplynac na walke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...