Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] iMetin - Jakim cudem...

qAnimowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie co do prywatnego serwera iMetin. Czasami (najczęściej po nocy) widuje osoby które nawet nie w sekunde wbijają poziom np. z 240 na 250. Więc pytanie czy to jakiś czit albo coś ? Jeżeli tak proszę o linka i jaka jest szansa na banika

Opublikowano

Nie ma takiego czitu na wbijanie lvl.

Możliwe,że jest to bug,a druga możliwość to "Kupowanie lvl'ów" od GA/HA znając team iMetin wszystko jest możliwe ;)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie ma takiego czitu na wbijanie lvl.

Możliwe,że jest to bug,a druga możliwość to "Kupowanie lvl'ów" od GA/HA znając team iMetin wszystko jest możliwe ;)

Nie no, nie przesadzajmy chyba aż tacy na kase nie są...

Wydaje mi się, ze na wyższych levelach jak znajdziesz dobry spot na tych expowisakch 210+ to level szybciutko leci.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

hmm co do tego to tylko w nocy też widziałem i akurat w tedy paru adminów było online tak więc niewiem co sądzić

Opublikowano

tzw. lvl-bug , na wysokich lvl-ach mogą się zbugować , i wtedy są 3 opcje , zgłaszasz i czekasz aż ci przywrócą dany lvl lub może się uda zostać na takim lvlu albo cię zbanują ....

czaszka.gif

Largo – Asylum

Antaris.pl

Opublikowano

To Ci wytlumacze ;d na Imetku gdy masz 240 lvl + i robisz z 250 lvl'em pt i nie ustawisz expa na rownym to nawet gdy zabijesz pare piesków to wbija Ci lvl'e . Jest to bug i wystarczy ustawic exp na rowny , a jesli masz juz ten bug lvl to albo zglaszasz to na forum , albo banik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...