Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowości świąteczne 2012

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem zrobić temat by było miejsce do dyskusji o tym co się pojawia, bo wątek "Aktualizacje" nie daje takiej swobody.

Wszystko jest przewidziane na środę:

Na początek coś co z pewnością wielu przypadnie do gustu: zwiększą maksymalny lvl do 60. Wraz z "ponownym" wbiciem maksymalnego otrzymamy kolejne, darmowe miejsce w garażu.

Blog_Level_Sixty.jpg

Dodali Pagani Zonde Cinque "Sleigh Runner"

Nowy król dragów w przyjemnym, zimowym ubranku.

798 | 901 | 666 = 788 S

9200 SB

20121204_nfsw_blog_Zonda_Cinque_Drag_Holiday_Theme-730x389.jpg

Dodali Hummera H1 "Snowflake"

Tradycyjna, świąteczna edycja, tym razem w większym rozmiarze. Z bałwanem za kierownicą i specjalną syreną z pewnością wprowadzi was w klimat świąt.

595 | 690 | 607 = 630 A

5000 SB

BLOG_HUMMER_H1_SNOWFLAKE-730x389.jpg

Dodadzą Koenigsegg CCXR Edition "?"

Jeszcze lepsza wersja jednego z najszybszych samochodów na świecie, teraz do setki w mniej niż 3 sekundy, a maksymalnie do 417 km/h.

? | ? | ? = ? S

? SB

523706_393606957387956_1185213548_n.jpg

Oczywiście podobnie jak na Halloween tak i teraz ustroją dwie dzielnice świątecznie, a gole golfowe zasypią śniegiem. Wrzucą również specjalny wyścig poprowadzony przez udekorowane lokacje (spodziewam się konkursu z tym związanego, jak na Halloween).

Winter_Holidays.jpg

Dodadzą nowe trasy drag:

"Skirmish" - max dwóch graczy / 1,7 km

"Loop" - max dwóch graczy / 2 km

Dodadzą opcję "powtórz wyścig". Od momentu zakończenia wyścigu będziecie mieli 30s. by zdecydować czy jedziecie czy nie ponieważ poczekalnia włącza się automatycznie po podsumowaniu i wylosowaniu kart. Jeśli nie wszyscy będa chcieli powtórzyć wyścig, puste miejsca zostaną uzupełnione przez innych graczy.

Dodadzą nowe karoserie i maski.

Dodadzą 4-gwiazdkowe modyfikatory umiejętności dostępne jako nagrody z wyścigów i poszukiwania skarbów oraz pakietu kart umiejętności wyścigowych.

Mi osobiście całość podoba się i nie widzę powodów do narzekań. Jeśli grę, za którą nie płacę wciąż rozwijają, jestem za. Może wielu z was powie "SB za drogie!" / "Dla kasy to robią!" / "Gdzie kanion?!" / "Dziękuję za takie gówno" itp., itd. ale ja proszę byście powstrzymali się od tego, a jedynie wyrazili swoją opinię na temat poszczególnych nowości.

Oczywiście to nie koniec, do wtorku są jeszcze 4 dni więc może nas czymś zaskoczą.

Pozdrawiam i proszę o dyskusję na poziomie.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wg mnie:

Zonda jak najbardziej dobra, szkoda, że taka droga.

Hummer-słaby z overralli, ale to ma być w końcu na pościgi więc ok.

60lvl-jak pisałem w innym temacie dobrze jest.

Jednak brakuje kodu na boosty.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Co do kodów na boosty jestem za, ale już chyba w ogólne nie dodadzą gdyż nikt wtedy nie kupowałby za realne pieniądze.

Opublikowano

Wg mnie:

Zonda jak najbardziej dobra, szkoda, że taka droga.

Hummer-słaby z overralli, ale to ma być w końcu na pościgi więc ok.

60lvl-jak pisałem w innym temacie dobrze jest.

Jednak brakuje kodu na boosty.

Teraz chyba Zonda jest królem dragów, bo podobno "Aero" daje wiele.

Co do kodów na boosty jestem za, ale już chyba w ogólne nie dodadzą gdyż nikt wtedy nie kupowałby za realne pieniądze.

Niekoniecznie. Rzucili by 2-3 tyś to i tak byś zbyt wiele nie kupił więc większość dokupiłaby kolejne.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wiemy o kolejnych nowościach

Dodadzą nowe trasy drag:

"Skirmish" - max dwóch graczy / 1,7 km

"Loop" - max dwóch graczy / 2 km

Jak dla mnie spoko, w miarę długie więc może się uda wbić tą piątkę, tylko czemu tylko na dwóch graczy?

Opublikowano

dostepne beda 2 samochody za kase z gry Bentley i Porche 959

Ale jak to się ma do nowości świątecznych? Od rotacji jest inny temat: http://www.mpcforum.pl/topic/736691-info-rotacja-samochodw-aktualizowane/

Opublikowano
Dodadzą opcję "powtórz wyścig". Od momentu zakończenia wyścigu będziecie mieli 30s. by zdecydować czy jedziecie czy nie ponieważ poczekalnia włącza się automatycznie po podsumowaniu i wylosowaniu kart. Jeśli nie wszyscy będą chcieli powtórzyć wyścig, puste miejsca zostaną uzupełnione przez innych graczy.

Mam nadzieję, że nie będzie ta opcja zbyt uciążliwa gdy nie będę chciał jechać ponownie.

Opublikowano

Na pewno daje do 60lvl? Bo mi nie chce coś dawać repa.

Jeszcze nie wprowadzili.

Kolejne nowości:

Dodadzą:

- Koenigsegg CCXR Edition

- nowe karoserie i maski.

- 4-gwiazdkowe modyfikatory umiejętności dostępne jako nagrody z wyścigów i poszukiwania skarbów oraz pakietu kart umiejętności wyścigowych.

Opublikowano

W koncy jeszcze wiecej masek i karoseri bo mnie osobiscie,brakowalo karoseri i masek .

Np :w jednym samochodzie mam 1 bodykit.

Ktoś wie jaki samochód dodadzą.

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

Ciekawie, że dodadzą te nowe części, ale mogliby zrobić więcej za igc, bo bostów nie mam zamiaru wydawać..

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ktoś wie jaki samochód dodadzą.

W rotacji czy całkowite nowości?

Ciekawie, że dodadzą te nowe części, ale mogliby zrobić więcej za igc, bo bostów nie mam zamiaru wydawać..

Gdy w danym samochodzie będzie sporo karoserii będą musieli dać chociaż jedną za IGC. Bądźmy dobrej myśli.

Opublikowano

Wszystko już wprowadzili, zadowoleni?

Przy okazji zapytam was o coś ukrytego. Jak oceniacie Aventadora? Ja już przetestowałem i muszę przyznać, że jest genialny. Skręca cudnie bez względu na prędkość, a przyczepność przy tuningu dodatkowo wzrasta i przy full ultra podnosi się o ok 50-60 pkt. I tak bez ulepszeń ma najlepsze statystyki z wszystkich które wprowadzili (oczywiście wszystkich w wersji stock).

Mam nadzieję, że nie wrzucą go w jakiejś przesadzonej wersji, a najlepiej czystego, bez bajerów wizualnych bo ta karoseria z włókna mi się nie podoba.

Nie odbierajcie tego jak off-top,

Ave też wprowadzili w tym patchu

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...