Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ezreal AP :D - Koxu nad Koxami :D

metin21998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma różnicy między AD i AP.

Jedyną różnicą jest to co napisał PKJ, że jak skończą ci się CD na AP to padasz od AD.

Opublikowano

Grałem Ezem AP to za dobry nie jest, jedynie ten DMG z W ktory ma maly zasieg no i niby z E i ostatecznie ulti ale AD lepszy :)

Opublikowano

nie masz nawet 30 lvla, to byl normal . to jest taki super wynik ? ezreal ad to jeden z lepszych ad carry, a od ezreala ap na mida są lepsze picki .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Po pierwsze to normal a ty nie masz nawet 30 lvla wiec soraką AD można takie staty zrobic i powiedzeic ze jest zajebista.

Opublikowano

eg9wg9.png

Dobra może trochę przesadziłem :D

AD czy AP Ezreal i tak jest zajebisty :D

Nie jest człowieku. Zagraj z kimś kto potrafi grać... Tylko AD. Zresztą twój nick mówi za siebie i nie dziwie się Twoją wspaniałą wiedzą o lolu.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

jak mi wiadomo ez ma 3 skill ktore zwiekszaja mu DMG gdy mamy wiecej AP ale jesli wlaczysz ez AP vs ez AD to raczej ze ez AD wygra dlatego ze EZ ad zadaje spore dmg hitami a AP low dmg z hitow a EZ AP polega tylko na skillach . Jeden dobry Flash ze skill albo ze specjalizacji i EZ AP przegrywa bo zanim naladuje mu sie CD skilli to EZ AD rozniesie go samymi hitami

Opublikowano
Powiem tak, na normalu bez 30 lvla to ad soraką takie staty mogę zrobić :<

ad soraka jest dobra co ty pitolisz? sprobuj sobie sejuani

@topic nie wiem czy wiesz ale na ezreala dziala taki item abyssal wystarczy ze go kupisz najlepiej najwczesniej zeby sie nie nafidowal bo surrender i znowu tu przyjdziesz sie podniecac jaki on dobry pod AP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...