Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy

bonk29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ktoś mi zmienil e-mail na koncie nostale napisalem do supportu i napisal pare odpowiedzi z kturych nic nie wynikalo zlodziej zmienil mi tylko maila a hasla nie to bylo jakies 1-2 misiace temu POMOCY

Opublikowano

Najlepiej by bylo abys napisal do supportu jeszcze raz + do tego wrzucil screeny z gry pare + do tego jakies wiarygodne potwierdzenie ze to jest twoje konto i podal swoj email z przed zmiany zlodzieja czyli ten ktory miales zawsze.

W bazie napewno jest jaki byl poprzedni email i na jaki zostal zmieniony

Po 2 pamietaj o interpunkcji i znakach polskich co bedzie + dla Ciebie :D

Opublikowano

tak gm prosil mnie o to wiec mu napisalem a screena jakiego z zalogowanego konta?

Tak z zalogowanego konta, jesli masz SS zrobione podczas grania to takie wrzuc, nie wiem, moze miales pro itemek i chciales to upamietnic i zrobiles ss ;d

Opublikowano

ostatnia odpowiedz od kyanite ,,Uprzejmie informujemy, że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia.

Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość." cp tp znaczy ja sie pytałem co mam zrobic a on to napisal

nie itemkow niemam od czasu zmiany emailu niebywalem na stronce i zrobilem woja 50

Opublikowano

ostatnia odpowiedz od kyanite ,,Uprzejmie informujemy, że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia.

Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość." cp tp znaczy ja sie pytałem co mam zrobic a on to napisal

nie itemkow niemam od czasu zmiany emailu nieywalem na stronce i zrobilem woja 50

Jak bedziesz im pisal po 2/3 emaile to napewno twojego zgloszenia nie przyjma, tak juz jest, pamietaj ze musisz wszystko wypisac w 1 emailu wszystkie pytania itp, itd i czekac na odpowiedz z ich strony

To na strone mozesz sie zalogowac? a meila juz nie mozesz zmienic?

Opublikowano

Za bardzo nie rozumiem waszej dyskusji, ale coś odpowiem:

Musisz po prostu napisać do supportu/czekać na odpowiedź

Jak z odpowiedzi nic nie wyniknie to pożegnaj się z kontem

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Jak możesz się zalogować na stronie to zaloguj się i zmień szybko email !!! :D

Na NosTale nie jest jak na Metinie, że klikasz potwierdzenie na email który jest teraz tylko na nowy email, lecz musisz liczyć się z tym, że "złodziej" może tę zmiane anulować do 7 dni ;)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...