Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nexus 7 czy ipod touch 5g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie co lepsze asus google nexus 7 czy apple ipod touch 5g wiem że tego sprzętu raczej się nie porównuje ale który bardziej nadaje się do gier i neta bo zastanawiam się co bardziej opłaca się kupić nexus jest dużo tańszy za to na ios jest więcej aplikacji

Opublikowano

Oczywiście, że Nexus. No chyba, że zależy Ci na poręczności. Tegra będzie jeszcze długo królować, do gier masz zapewnione wsparcie na baaaardzo długi okres czasu, a neta oczywiście przegląda się lepiej na większym ekranie. Ja bym się nawet nie zastanawiał ;). Na apple może i jest dużo aplikacji, ale za taką różnicę ceny ? Poza tym 9/10 gier wychodzących na IOS wychodzi bardzo szybko na androida.

Opublikowano

Też mi się wydaje że nexus lepszy w dodatku dużo tańszy co jest wielkim plusem. Czy da się wgrać flasha na nexusa bo android 4.1.2 nie ma już wsparcia ;/ chociaż ipod też flasha nie ma i chyba nawet wgrać się nie da i jak myślicie opłaca się go kupić przez internet w komputroniku czy lepiej jechać do saturna albo mm ? jak potem z gwarancja ?

Opublikowano

NEXUS MAM GO I JEST PROOO A IPOD I RESZTA Z APPLE TO PODRÓBKI KTÓRE MAJĄ W SOBIE CZĘŚĆI Z INNYCH FIRM!!!!

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...