Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaciekTMPL,The Negatyw . Minecash ...

PanNektar01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hah, zjebali youtube, głosu nie ma... a wszystko inne mi normalnie działa. A do tematu, myślę, że ta sprawa będzie nagłośniona w TV, tylko ogólnie o złodziejstwie w internecie...

Opublikowano

o co w tym chodzi? nie kapuję...

//edit.

aaa prremium ojebali. Tak jak ta typiara powiedziała - żeby to nie były dzieci, sprawa wyglądała by inaczej

Opublikowano

o co w tym chodzi? nie kapuję...

Że te 2 jebane śmiecie (złodziejtmpl, nega(kurwa) okradali swoich widzów, przy pomocy keylogera w modzie "Minecash", którego reklamowali.
Opublikowano

ale weź ... okradać dzieciaki takie małe co zbierali na tego minecrafta ( nie każdego odrazu tak hop-siup stać ) .. mam nadzieje że nauczą się że tak się nie robi i posiedzą za kratami

95532306705619005724.png

Opublikowano

ale weź ... okradać dzieciaki takie małe co zbierali na tego minecrafta ( nie każdego odrazu tak hop-siup stać ) .. mam nadzieje że nauczą się że tak się nie robi i posiedzą za kratami

no, prosza rodzice i od razu dostaja, ale dlugo zbieraja o jeju

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Jeśli pójdą siedzieć to już zmarnowali swoje życię,lata w których powinni się uczyć,rozwijać spędzą za kratami. Nie mówiąc już o tym że pracodawca będzie widział że byli już karani. #UP ->Niektórzy nie mają bogatych rodziców i na gry zbierają,nawet rok...

Opublikowano

Biedne dzieciaczki zostały ojebane przez swoich "bogów" haha.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Żaden profesjonalista po prostu to był prosty kod który wysyłał dane na określony serwer. To nie był nawet kaylogger tak na prawdo bo on wysyłał dane z pliku w którym zapisywane są login i hasło. Więc antywirusy raczej tego nie wykrywały. Na pewnym forum zagrajmerów SKKF pokazał kod tej modyfikacji. I każdy chyba zrozumie kto choć trochę orientuje się w tych sprawach.

bdccLsFwED.png

Opublikowano

SO SAD KURWA

O KURWA JAK SMUTNO.

jestes chujowy

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...