Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy Interface - Przezroczysty.

Magiczna Panda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dasz może sam wygląd do wgrania etc, bo całe etc nie bd nikt wgrywał ...

Opublikowano

widać tą przezroczystość , ale już np w ulepszaniu to raczej więcej czerni jest niż przezroczystości , jak da się rozjaśnij to

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jakiś serwer miał podobny interfejs , ale nie pamiętam nazwy, a co do tego to nawet niezły, jeszcze jak byś zmienił poszczególne ikonki typu: "dodaj znajomego" to by było perfect. Oczywiście zasysam ^^.

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Cześć.

Mam do Ciebie pytanie i za razem prośbę masz na tym ss tego etc bonus page wgrywałem inny ale to z etc sie mieszało itd. . Miałbym prośbę czy dałbyś rade mi jakoś podesłać abym miał bonus page + to że na tym Twoim etc bardzo mi na tym zależy nagrodze. Pozdrawiam

Edit@ Już nie trzeba.

Opublikowano

troche nie dopracowany przycisk x. buttony płaskie mi sie nie podobają i wyglądają jak pola

Co ja mógłbym dodać do Twojej wypowiedzi ;p

To jest po prostu BRZYDKIE!! ;P

cavcav.png

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda to sympatycznie, ale roboty z tym jest na 5 minut. Wystarczy wrzucić grafikę do Photoshopa, kanał alpha z białego zmienić na szary (im ciemniejszy tym będzie bardziej przezroczysty) i zapisać (uwzględniając kanał alpha). No oczywiście w miejscu gdzie ma być obramowanie dajemy 100% biały. Cała filozofia. Oczywiście leniwym osobom się to przyda :P.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...