Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy ktos moze pomuc w cheacie do Bf3

Amestries

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki 1 problem ponieważ nie chce mi sie juz grac w Bf3 samemu a wiec chcialbym zeby ktos podsunal linka z Aimbotem do Bf3 i podał instrukcje jak ubsługiwać a naj lepiej nagral film lub zrobil zdjecia ponieważ jestem nieogarem :D ...

Naj Lepszy Był by taki ze sam szczela :D i wyszukuje ludzi za pszeproszeniem robi (Rozpeierdol) :D .

Prosze o Pomoc

Opublikowano

1.Musisz uruchomić haxa jako administrator

1.1. Niektóre antyvirusy mogą go blokować, więc dodaj haxa do wyjątków lub wyłącz av

2. Uruchom 64bitową aplikację jako administrator (na przykład internet explorer (64-bit)

2.2Hack będzie wstrzyknięty w ten 64bitowy proces, więc jego też powinieneś dodać do wyjątków, ewentualnie antyvirus off

3. Wybierz w haxie 64bitowy proces który odpaliłeś (czyli np ten internet explorer 64bit) i naciśnij ok.

4. Odpal grę w window mode, dołącz do serwera lub graj w singlu.

5. Graj, użyj hotkeyów by włączyć opcje

Nie Wiem o co chodzi tu taj :(

Opublikowano

Up jej nie czepiaj sie . Moze ma 10 lat.

Ja juz sie nagralem w bf3 na cheatach . hack + bf3 = zablokowane konto PERM = 100zl wywalone

Ja mialem farta wyprosilem sie o nowy kod produktu

BUM

Opublikowano

człowieku ogarnij się. W bf3 gra się dla przyjemności, a jaką masz przyjemność z gry gdy "czitujesz" i nie ma dla Ciebie ta gra żadnego wyzwania. Psujesz gre sobie i innym. Tak nawiasem co Ci da granie na wspomagaczach? Bo skilla od tego Ci nie przybędzie, a na dodatek stracisz konto jak to koledzy wyżej pisali. Już nawet nie wspominam o Twoich błędach ortograficznych.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurwa Po Pierwsze Co Do ortografi mam wyjebane a co do cheatu nie szkoda mi konta bo juz sie nagrlem normalnie tera chce cheatowac

Po pierwsze pokaz ze masz wiecej niz 10 lat i miniumum kultury osobistej. Pod drugie slownik. Nikt Ci nie bedzie pomagal jezeli nie znasz podstawy jezyka ojczystego. Po trzecie zeby "czitowac" trzeba byc w minimalnym stopniu ogarnietym, bo nawet to wymaga uzycia szarych komorek ;)

Co do tematu wbijesz z wykrywalnym cheatem na serwer PB i wygarniesz natychmiast bana ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...