Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vito Corleone

Grozisz Mi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Dostałem perma więc zrobiłem te konto.

Jest to dział Pogaduszki więc mogę założyć temat na jaki temat zechcę więc zaczynam :P.

Zauważyliście tego Vito Corleone w dziale Metin2? Nie przypomina wam on swoją "pomocą" i spamowaniem bezsensownymi postami Istnego Diabła?

Bo w końcu Istny Diabeł też zaczynał od spamowania głupotami i robienia tutów "Spis szkatułek" mimo , że to jest na wiki (teraz spamuje w wycenach ^^)

Ja uważam, że już 'kampi' na posadkę kida ale ni chuya! :D NIe dostaniesz boś random niespełna miesięczny. Amen.

Opublikowano

Nie wiem co z ciebie za random ale vito to konto gościa, który po prostu dużo pracuje (kiedyś w metinie, MMT). Może się mylę, ale sądzę, że wiem kim on jest i nawet jeśli "kampi" na kida, to sobie na niego zasłuży. :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Siemanko.

Dostałem perma więc zrobiłem te konto.

Jest to dział Pogaduszki więc mogę założyć temat na jaki temat zechcę więc zaczynam :P.

Zauważyliście tego Vito Corleone w dziale Metin2? Nie przypomina wam on swoją "pomocą" i spamowaniem bezsensownymi postami Istnego Diabła?

Bo w końcu Istny Diabeł też zaczynał od spamowania głupotami i robienia tutów "Spis szkatułek" mimo , że to jest na wiki (teraz spamuje w wycenach ^^)

Ja uważam, że już 'kampi' na posadkę kida ale ni chuya! :D NIe dostaniesz boś random niespełna miesięczny. Amen.

A przepraszam co Cię obchodzi kto się czai na kida, a kto nie? Tak Ci wszyscy przeszkadzają? To sam zrób aplikację. ;)

I chyba nie odróżniasz, mały człowieczku, szpanowania od pomocy i udzielania się w dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...