Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opaski honoru

Igorecki94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiś czas temu dostałem zieloną opaskę przyjaciela. Dziś wyskoczyła mi informacja, że dostałem opaskę honorowy przeciwnik, ale ja widzę tylko starą zieloną. Da radę jakoś to zmienić, żeby wyświetlała się nowa?

mca.png
Opublikowano

To nie jest tak. Pewne opaski mają pewne odwzorowania w twoim poziomie gry. Jest poziom wyświetlanych opasek, oraz różni gracze widzą różne opaski.

Załóżmy:

- Dostajesz red ribbona (czerw. opaskę), za honorowego przeciwnika. Ribbon jest widoczny przez WSZYSTKICH graczy w lobby (sprzymierzeńcy i przeciwnicy).

- Dostajesz green ribbona (zieloną), za teamwork. Jest to opaska, która jest związana z teamem w którym się znajdujesz, dlatego ją będzie widać tylko przez twoich sprzymierzeńców. Ma ona w takim razie również większy grade (poziom), od tej czerwonej. Wrogowie nadal widzę tą czerwoną.

- Dostajesz blue ribbona (niebieską), za helpful. Opaska również związana z teamem w którym się znajdujesz i jest silniejsza od zielonej (tzw. grade 3). Zastąpi ona zieloną, lecz czerwona nadal jest widoczna przez przeciwników.

- Dostajesz legendary yellow ribbona (żółtą), za wszystko łącznie. Opaska też związana z teamem w którym się znajdujesz i jest silniejsza od niebieskiej (grade 4). Zastąpi niebieską, a czerwona nadal jest widoczna przez przeciwników.

Mam je wszystkie w sumie i wiele razy mi się zdarza, że dostaję kolejny raz tą samą. Dlaczego tak jest, nie pytaj ;)

Pomogłem? Polub mój post :3

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...